Griezel spookjespizza
Vega

Griezel spookjespizza

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 5 gram basilicum
  • 60 gram bospeen
  • 1 theelepel(s) honing
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 125 gram kastanjechampignons
  • 62.5 stuk(s) mozzarella
  • 50 stuk(s) olijven
  • 35 gram tomatenpuree
  • 2 stuk(s) tortilla wraps
  • 10 gram basilicum
  • 120 gram bospeen
  • 2 theelepel(s) honing
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 125 stuk(s) mozzarella
  • 100 stuk(s) olijven
  • 70 gram tomatenpuree
  • 4 stuk(s) tortilla wraps
  • 15 gram basilicum
  • 180 gram bospeen
  • 3 theelepel(s) honing
  • 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 375 gram kastanjechampignons
  • 187.5 stuk(s) mozzarella
  • 150 stuk(s) olijven
  • 105 gram tomatenpuree
  • 6 stuk(s) tortilla wraps
  • 20 gram basilicum
  • 240 gram bospeen
  • 4 theelepel(s) honing
  • 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 250 stuk(s) mozzarella
  • 200 stuk(s) olijven
  • 140 gram tomatenpuree
  • 8 stuk(s) tortilla wraps

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Wil je ook deze spookjespizza maken? Maak dan eerst de spinnetjes door de olijven doormidden te snijden en daarna in plakjes, dan heb je de pootjes. Leg de pootjes neer en leg een halve olijf erop. De spookjes maak je door de mozzarella als spookjes uit te snijden en de oogjes maak je van stukjes olijf.

Fotograaf Thomas

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Verwarm de tomatenpuree in een klein pannetje en kruid met de Italiaanse kruiden, honing, peper en zout. Laat 5 minuten pruttelen op laag vuur.

Stap 3

Was de wortelen en snijd in plakjes. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet het vocht van de olijven af en snijd de olijven doormidden.

Stap 4

Leg bakpapier op de bakplaat en leg de wraps erop. Beleg de wraps met de tomatenpuree, wortel en champignons. Leg de mozzarella erop en maak af met de olijven.

Stap 5

Kruid de wraps met peper en zout en eventueel met extra Italiaanse kruiden. Schuif de wraps in de oven en bak 10 minuten.

Stap 6

Haal de wraps uit de oven. Snijd de basilicum grof en garneer de pizza's.