Gnocchi met parmezaan
Vega

Gnocchi met parmezaan

  • 15 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 150 gram gnocchi
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 35 gram parmezaanse kaas
  • 150 milliliter passata
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 50 gram rucola
  • 300 gram gnocchi
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 1 stuk(s) paprika
  • 70 gram parmezaanse kaas
  • 300 milliliter passata
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 100 gram rucola
  • 450 gram gnocchi
  • 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 105 gram parmezaanse kaas
  • 450 milliliter passata
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 100 gram rucola
  • 600 gram gnocchi
  • 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 2 stuk(s) paprika
  • 140 gram parmezaanse kaas
  • 600 milliliter passata
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 150 gram rucola

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

In plaats van de rucola door de gnocchi heen te doen, is het ook heerlijk om als snelle salade ernaast te serveren. Breng op smaak met wat balsamico azijn, extra vierge olijfolie, peper en zout.

Sophie

Bereidingswijze

STAP 1

Snipper de ui. Was de paprika en snijd in kleine blokjes.

STAP 2

Verhit olie in een hapjespan. Fruit de ui. Voeg na een paar minuten de gesneden paprika toe. Bak circa 8 minuten op middelhoog vuur.

STAP 3

Zet het vuur laag en voeg de passata toe.

STAP 4

Breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden en peper.

STAP 5

Verhit wat boter in een koekenpan en bak hierin de gnocchi in 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met wat zout.

STAP 6

Voeg nét voordat je aan tafel gaat de gnocchi toe aan de tomaten-paprikasaus. Schep 2/3 van de rucola er doorheen. Verdeel de gnocchi met saus en rucola over de borden. Maak af met de kaas en eventueel nog wat blaadjes rucola.