Gnocchi met kalkoen
Vlees

Gnocchi met kalkoen

en regenboog wortel

  • 35 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 100 gram champignons
  • 25 gram geraspte kaas
  • 150 gram gnocchi
  • 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 120 gram kalkoenblokjes
  • 125 gram pomodorini
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 200 gram wortel
  • 200 gram champignons
  • 50 gram geraspte kaas
  • 300 gram gnocchi
  • 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 240 gram kalkoenblokjes
  • 250 gram pomodorini
  • 1 stuk(s) ui
  • 400 gram wortel
  • 300 gram champignons
  • 75 gram geraspte kaas
  • 450 gram gnocchi
  • 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 360 gram kalkoenblokjes
  • 375 gram pomodorini
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 600 gram wortel
  • 400 gram champignons
  • 100 gram geraspte kaas
  • 600 gram gnocchi
  • 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
  • 480 gram kalkoenblokjes
  • 500 gram pomodorini
  • 2 stuk(s) ui
  • 800 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Was de wortels. Maak de champingons en ui schoon. Snijd de wortels en champignons in plakjes en snipper de ui.

Stap 2

Verhit in een hapjespan een scheut olie en fruit de ui tot deze zacht en glazig is. Voeg daarna de champignons en wortel toe en bak voor circa 5 minuten mee. Voeg dan de pomodorini's en Italiaanse kruiden toe en verwarm voor 15 minuten op laag vuur.

Stap 3

Verhit ondertussen olie in een hapjespan en voeg de kalkoenblokjes toe en bak voor 4 minuten op hoog vuur. Check of de kalkoenblokjes gaar zijn. Schep de kalkoenblokjes uit de pan.

Stap 4

Verhit opnieuw olie in een hapjespan. Bak de gnocchi in 5 minuten rondom bruin op middelhoog vuur. Zet het vuur lager en bak de gnocchi nog ongeveer 10 minuten.

Stap 5

Voeg na het sudderen de gebakken gnocchi en kalkoenblokjes toe aan de pan en warm nog even door voor een paar minuten.

Stap 6

Schep de gnocchi in tomatensaus op de borden en verdeel hier de geraspte kaas over.