Gnocchi met kalkoen
en regenboog wortel
- 35 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 100 gram champignons
- 25 gram geraspte kaas
- 150 gram gnocchi
- 1 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 120 gram kalkoenblokjes
- 125 gram pomodorini
- 0.5 stuk(s) ui
- 200 gram wortel
- 200 gram champignons
- 50 gram geraspte kaas
- 300 gram gnocchi
- 2 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 240 gram kalkoenblokjes
- 250 gram pomodorini
- 1 stuk(s) ui
- 400 gram wortel
- 300 gram champignons
- 75 gram geraspte kaas
- 450 gram gnocchi
- 3 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 360 gram kalkoenblokjes
- 375 gram pomodorini
- 1.5 stuk(s) ui
- 600 gram wortel
- 400 gram champignons
- 100 gram geraspte kaas
- 600 gram gnocchi
- 4 theelepel(s) italiaanse kruiden
- 480 gram kalkoenblokjes
- 500 gram pomodorini
- 2 stuk(s) ui
- 800 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekBereidingswijze
Was de wortels. Maak de champingons en ui schoon. Snijd de wortels en champignons in plakjes en snipper de ui.
Verhit in een hapjespan een scheut olie en fruit de ui tot deze zacht en glazig is. Voeg daarna de champignons en wortel toe en bak voor circa 5 minuten mee. Voeg dan de pomodorini's en Italiaanse kruiden toe en verwarm voor 15 minuten op laag vuur.
Verhit ondertussen olie in een hapjespan en voeg de kalkoenblokjes toe en bak voor 4 minuten op hoog vuur. Check of de kalkoenblokjes gaar zijn. Schep de kalkoenblokjes uit de pan.
Verhit opnieuw olie in een hapjespan. Bak de gnocchi in 5 minuten rondom bruin op middelhoog vuur. Zet het vuur lager en bak de gnocchi nog ongeveer 10 minuten.
Voeg na het sudderen de gebakken gnocchi en kalkoenblokjes toe aan de pan en warm nog even door voor een paar minuten.
Schep de gnocchi in tomatensaus op de borden en verdeel hier de geraspte kaas over.