Gnocchi met gehaktballetjes
en pesto dressing
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 15 milliliter basilicum crème
- 100 gram champignons
- 120 gram gehaktballetjes
- 25 gram geraspte kaas
- 125 gram gnocchi
- 100 gram pomodorini
- 0.5 stuk(s) ui
- 15 gram veldsla
- 30 milliliter basilicum crème
- 200 gram champignons
- 240 gram gehaktballetjes
- 50 gram geraspte kaas
- 250 gram gnocchi
- 200 gram pomodorini
- 1 stuk(s) ui
- 30 gram veldsla
- 45 milliliter basilicum crème
- 300 gram champignons
- 360 gram gehaktballetjes
- 75 gram geraspte kaas
- 375 gram gnocchi
- 300 gram pomodorini
- 1.5 stuk(s) ui
- 45 gram veldsla
- 60 milliliter basilicum crème
- 400 gram champignons
- 480 gram gehaktballetjes
- 100 gram geraspte kaas
- 500 gram gnocchi
- 400 gram pomodorini
- 2 stuk(s) ui
- 60 gram veldsla
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekBereidingswijze
Maak de champingons en ui schoon. Snijd de champignons in partjes en snipper de ui. Laat de pomodorini tomaten goed uitlekken in een vergiet. Was de veldsla onder koud water.
Breng water aan de kook voor de gnocchi in een pan. Kook de gnocchi 2 minuten en giet af. Verhit olie in een pan en bak de gnocchi in ca 10 minuten zo dat het een krokant korstje krijgt. Blijf goed husselen. Zet opzij.
Verhit ondertussen een scheutje olie in een andere pan en fruit de ui tot deze zacht en glazig is. Voeg daarna de champignons en bak nog ca 5 minuten mee. Als de champignons vocht hebben losgelaten, giet het dan af.
Voeg de gehaktballetjes toe aan de pan en bak ze een paar minuten tot deze gaar zijn en mooie kleur krijgen.
Verdeel de gnocchi over de borden. Doe hier de gebakken groenten en gehaktballetjes erbovenop. Verdeel de uitgelekte cherrytomaten.
Doe hier een beetje veldsla overheen en maak het af met de geraspte kaas en de basilicumcréme. Buon appetito!