Gnocchi met blauwe kaas
Vega

Gnocchi met blauwe kaas

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 0.5 stuk(s) gele ui
  • 125 gram gnocchi
  • 125 gram kastanjechampignons
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 5 gram salie
  • 150 gram waspeen
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 250 gram gnocchi
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 10 gram salie
  • 300 gram waspeen
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 375 gram gnocchi
  • 375 gram kastanjechampignons
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 15 gram salie
  • 450 gram waspeen
  • 1.5 stuk(s) gele ui
  • 500 gram gnocchi
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 20 gram salie
  • 600 gram waspeen

Benodigdheden

  • snijplank
  • 1 anti-aanbakpan
  • mes
  • kookpan

Bereidingswijze

Stap 1

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Stap 2

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Stap 3

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Stap 4

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe. Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Stap 5

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper