Gevulde portobello
Vegan

Gevulde portobello

met roomkaas en pasta

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 stuk(s) gele ui
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 1 eetlepel(s) paneermeel
  • 65 gram plantaardige roomkaas
  • 1 stuk(s) portobello
  • 100 gram spinazie
  • 50 gram tomaatjes
  • 100 gram volkoren fusilli
  • 1 stuk(s) gele ui
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 2 eetlepel(s) paneermeel
  • 130 gram plantaardige roomkaas
  • 2 stuk(s) portobello
  • 200 gram spinazie
  • 100 gram tomaatjes
  • 200 gram volkoren fusilli
  • 1.5 stuk(s) gele ui
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 3 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 3 eetlepel(s) paneermeel
  • 195 gram plantaardige roomkaas
  • 3 stuk(s) portobello
  • 200 gram spinazie
  • 150 gram tomaatjes
  • 300 gram volkoren fusilli
  • 2 stuk(s) gele ui
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 4 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 4 eetlepel(s) paneermeel
  • 260 gram plantaardige roomkaas
  • 4 stuk(s) portobello
  • 300 gram spinazie
  • 200 gram tomaatjes
  • 400 gram volkoren fusilli

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

In plaats van paneermeel kun je ook een sneetje oud brood gebruiken. Verhit een kleine hoeveelheid olijfolie in een koekenpan. Scheur het sneetje brood boven de pan zo klein mogelijk en bak aan beide kanten krokant. Bestrooi met peper en zout. Verkruimel het brood na het bakken zo fijn mogelijk.

Inkoper Lizanne

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 2

Was de spinazie en tomaten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwijder voorzichtig het steeltje van de portobello en snijd het steeltje in stukjes. De portobello laat je heel. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot deze glazig worden.

Stap 3

Schep de helft van de ui en knoflook uit de pan en houd apart. Voeg het steeltje van de portobello toe aan de ui en knoflook in de koekenpan en fruit mee.

Stap 4

Meng de roomkaas met het mengsel van ui, knoflook en het steeltje van de portobello in een kom. Voeg peper en zout toe. Leg de portobello in een ingevette ovenschaal. Vul de portobello met het mengsel van roomkaas en bestrooi met het paneermeel. Bak 10 minuten in de oven.

Stap 5

Verwarm de achtergehouden ui en knoflook in een diepe hapjespan en voeg de tomaatjes toe. Voeg na 5 minuten de spinazie toe en laat in 5 minuten slinken op hoog vuur. Als de pasta gaar is, giet af en voeg toe aan de spinazie. Voeg een scheutje extra vierge olijfolie, peper en zout toe en roer het geheel.

Stap 6

Schep de pasta op een bord en leg de portobello er bovenop.