Gevulde pastabootjes
op een tomatenzee
- 15 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.5 stuk(s) gele ui
- 75 gram geraspte kaas
- 100 gram pastaschelpen
- 65 gram roomkaas citroen-peper
- 100 gram spinazie
- 150 gram tomato base
- 1 stuk(s) gele ui
- 150 gram geraspte kaas
- 200 gram pastaschelpen
- 130 gram roomkaas citroen-peper
- 200 gram spinazie
- 300 gram tomato base
- 1.5 stuk(s) gele ui
- 225 gram geraspte kaas
- 300 gram pastaschelpen
- 195 gram roomkaas citroen-peper
- 300 gram spinazie
- 450 gram tomato base
- 2 stuk(s) gele ui
- 300 gram geraspte kaas
- 400 gram pastaschelpen
- 260 gram roomkaas citroen-peper
- 400 gram spinazie
- 600 gram tomato base
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekBereidingswijze
Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de spinazie en laat uitlekken in een vergiet. Snipper de ui en snijd de spinazie fijn.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak hierin de ui. Voeg na 5 minuten de spinazie toe. Laat het vocht dat vrijkomt verdampen of giet voorzichtig af. Voeg de roomkaas, peper en zout toe en roer geheel. Giet de tomatensaus in een ovenschaal.
Als de pasta gaar is, giet af en vul de pastaschelpen met het spinazie-roomkaas mengsel. Leg de schelpen op de tomatensaus in de ovenschaal.
Bestrooi de gevulde schelpen met de geraspte kaas en bak 15 minuten in de oven.
Schep de pasta bootjes op met de tomatensaus.