Gevulde paprika
met pasta pesto
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) balsamico-azijn
- 50 gram geraspte kaas
- 1 theelepel(s) honing
- 2 teentje(s) knoflook
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 1 stuk(s) paprika
- 35 gram pesto
- 40 gram spinazie
- 75 gram tomaatjes
- 100 gram volkoren conchigliettes
- 4 eetlepel(s) balsamico-azijn
- 100 gram geraspte kaas
- 2 theelepel(s) honing
- 2 teentje(s) knoflook
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 2 stuk(s) paprika
- 70 gram pesto
- 80 gram spinazie
- 150 gram tomaatjes
- 200 gram volkoren conchigliettes
- 6 eetlepel(s) balsamico-azijn
- 150 gram geraspte kaas
- 3 theelepel(s) honing
- 3 teentje(s) knoflook
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 3 stuk(s) paprika
- 100 gram pesto
- 120 gram spinazie
- 225 gram tomaatjes
- 300 gram volkoren conchigliettes
- 8 eetlepel(s) balsamico-azijn
- 200 gram geraspte kaas
- 4 theelepel(s) honing
- 4 teentje(s) knoflook
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 4 stuk(s) paprika
- 140 gram pesto
- 160 gram spinazie
- 300 gram tomaatjes
- 400 gram volkoren conchigliettes
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekWeetje
Deze op zeeschelpen geïnspireerde conchigliettes zijn ideaal om te gebruiken in een soep, zo worden ze dan ook vaak gebruikt. Maar ook leuk om gewoon als pasta te gebruiken of bijvoorbeeld een paprika mee te vullen!
Inkoper Sophie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Was de paprika en snijd het bovenste gedeelte eraf. Verwijder het witte gedeelte met zaadjes binnenin de paprika. Zet de paprika rechtop in een ingevette ovenschaal en gaar minimaal 10 minuten in de oven. Als de paprika's klaar zijn, laat je de oven aan staan.
Breng een grote pan water aan de kook voor de pasta en kook de pasta in circa 8 minuten gaar.
Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Was de tomaatjes en snijd in vieren. Verhit olie in een hapjespan en fruit hier de knoflook en tomaten in en breng op smaak met peper en zout.
Als de pasta gaar is, laat uitlekken in een vergiet en voeg bij de tomaatjes in de pan. Voeg de pesto toe en roer het geheel. Vul de reeds gegaarde paprika's met de pasta en strooi de kaas er overheen. Rooster 10 minuten in de oven. Was de spinazie.
Doe de spinazie in een schaal en voeg balsamico azijn, honing, olijfolie, peper en zout toe. Haal de paprika's uit de oven. Leg wat van de salade op het bord en zet daarop de gevulde paprika.