Gerookte pastinaak ravioli met spinazie a la crème
Vega

Gerookte pastinaak ravioli met spinazie a la crème

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 5 gram amandelen (gerookt)
  • 50 milliliter bouillon
  • 0.25 stuk(s) korte prei
  • 125 gram ravioli gerookte pastinaak
  • 25 gram roomkaas peper
  • 200 gram spinazie
  • 10 gram amandelen (gerookt)
  • 100 milliliter bouillon
  • 0.5 stuk(s) korte prei
  • 250 gram ravioli gerookte pastinaak
  • 50 gram roomkaas peper
  • 400 gram spinazie
  • 15 gram amandelen (gerookt)
  • 150 milliliter bouillon
  • 0.75 stuk(s) korte prei
  • 375 gram ravioli gerookte pastinaak
  • 100 gram roomkaas peper
  • 600 gram spinazie
  • 20 gram amandelen (gerookt)
  • 200 milliliter bouillon
  • 1 stuk(s) korte prei
  • 500 gram ravioli gerookte pastinaak
  • 150 gram roomkaas peper
  • 800 gram spinazie

Benodigdheden

  • bakpan
  • vergiet
  • staafmixer
  • steelpan
  • snijplank
  • mes
  • kookpan
  • hapjespan
  • salade kom

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Was de spinazie goed in het vergiet.

Stap 2

Snijd de prei in ringetjes en was deze goed. Leg ¼ van de spinazie in een saladekom.

Stap 3

Rooster de noten kort zonder olie in de hapjespan. Hak ze grof.

Stap 4

Breng voor de spinazie creme saus de aangegeven hoeveelheid groentebouillon aan de kook in een steelpan, voeg de preiringen toe en kook deze voor 5 minuten. Kook nu de ravioli in het kokende water volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Stap 5

Voeg ondertussen de spinazie aan de bouillon toe en kook 1 minuut. Beng op smaak met de roomkaas en zout. Pureer met een staafmixer mooi glad.

Stap 6

Verdeel wat spinazie creme saus over de pastaborden. Giet de ravioli af en dresseer voorzichtig op de crème saus. Breng de spinazie in een saladekom op smaak met wat azijn, olijfolie, peper en zout. Maak daar samen met de noten het gerecht mee af.