![GEMAK VVV | Zuppa di Pesce](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641.jpg)
GEMAK VVV | Zuppa di Pesce
met bonen en boerenkool
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 milliliter basilicum crème
- 200 gram boerenkool
- 120 gram bonenmix
- 200 milliliter bouillon
- 100 gram kabeljauw
- 1 stuk(s) korte prei
- 100 gram orzo
- 275 gram tomatensaus
- 1 milliliter basilicum crème
- 400 gram boerenkool
- 240 gram bonenmix
- 400 milliliter bouillon
- 200 gram kabeljauw
- 1 stuk(s) korte prei
- 200 gram orzo
- 550 gram tomatensaus
- 2 milliliter basilicum crème
- 600 gram boerenkool
- 360 gram bonenmix
- 600 milliliter bouillon
- 300 gram kabeljauw
- 2 stuk(s) korte prei
- 300 gram orzo
- 825 gram tomatensaus
- 3 milliliter basilicum crème
- 800 gram boerenkool
- 480 gram bonenmix
- 800 milliliter bouillon
- 400 gram kabeljauw
- 2 stuk(s) korte prei
- 400 gram orzo
- 1100 gram tomatensaus
Benodigdheden
- vergiet
- snijplank
- mes
- maatbeker
- soeppan
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
![](https://www.boerschappen.nl/media/5c/16/1b/1715346253/Framed GB VVV.png)
Gemaksbox
Vanaf 49.00 per weekWeetje
De Fransen hebben bouillabaisse uit Marseille als wereldberoemde vissoep. De Italianen hebben hun eigen Romaanse variant: ‘Zuppa di Pesce alle romana’. Een zeer smakelijke vissoep met de Italiaanse twist van tomaat. De Italianen maken hem echter iets eenvoudiger dan in Frankrijk.
Inkoper Maaike
Bereidingswijze
![Stap 1](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641_stap1.jpg)
Verwarm in een soeppan de benodigde hoeveelheid bouillon. Spoel de bonen af en laat deze uitlekken in het vergiet.
![Stap 2](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641_stap2.jpg)
Voeg de pastasaus en de orzo toe aan de bouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.
![Stap 3](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641_stap3.jpg)
Snijd de prei in fijne ringetjes en spoel schoon. Was de boerenkool.
![Stap 4](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641_stap4.jpg)
Voeg de prei en boerenkool toe en laat 5 minuten rustig pruttelen.
![Stap 5](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641_stap5.jpg)
Voeg ten slotte de bonen en de vis toe en laat nog 3-5 minuten koken tot de vis gaar is. Kruid naar smaak met peper en zout.
![Stap 6](/outsystems_media/Recepten/0000004641/0000004641_stap6.jpg)
Verdeel de soep over diepe borden en sprenkel een beetje basilicumcrème erop.