Gemak VEGA | Sobanoedels met rode kool, radijs
Paneer en Thaise basilicum
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 100 gram citroengras noedels
- 100 gram paneer
- 0.25 bosje(s) radijs
- 200 gram rode kool - prei mix
- 0.25 sachet(s) smaakolie
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 5 gram thaise basilicum
- 5 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
- 200 gram citroengras noedels
- 200 gram paneer
- 0.5 bosje(s) radijs
- 400 gram rode kool - prei mix
- 0.5 sachet(s) smaakolie
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 10 gram thaise basilicum
- 10 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
- 300 gram citroengras noedels
- 300 gram paneer
- 0.75 bosje(s) radijs
- 600 gram rode kool - prei mix
- 0.75 sachet(s) smaakolie
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 15 gram thaise basilicum
- 15 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
- 400 gram citroengras noedels
- 400 gram paneer
- 1 bosje(s) radijs
- 800 gram rode kool - prei mix
- 1 sachet(s) smaakolie
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 20 gram thaise basilicum
- 20 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
Benodigdheden
- vergiet
- 1 kookpan
- wok
- 1 bakpan
- snijplank
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Vega
Vanaf 46.00 per weekLet op!
Deze week zit er een extra smaakolie'tje in jouw box. Deze past heerlijk in dit recept. Druppel het over het gerecht bij het serveren.
Inkoper Wouter
Bereidingswijze
Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de noedels.
Maak de radijsjes schoon en snijd in partjes. Pluk de blaadjes van de Thaise basilicum. Houd een paar blaadjes achter voor de garnering en hak de rest fijn.
Kook de noedels 4-6 minuten, giet af en spoel af met koud water. Voeg een klein scheutje olie toe tegen het plakken.
Snijd de paneer in plakjes. Verhit een scheutje olie in een bakpan op middelhoog vuur. Bak de plakjes paneer in 2-4 minuten per kant goudbruin.
Verhit nu de wok op een hoog vuur. Voeg olie toe en wok de rode kool-preimix en radijs 6-8 minuten. Zet het vuur lager en voeg de noedels, sojasaus en de fijngehakte Thaise basilicum toe. Meng het geheel en verwarm nog 2-3 minuten. Proef en kruid met peper en zout en voor de liefhebber met chilivlokken.
Schenk eventueel voor de smaak een beetje smaakolie over de noedels. Verdeel de noedels over de borden, samen met de plakjes paneer. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes Thaise basilicum en zwart sesamzaad.