
Gebakken rijst met kip
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 200 gram groentemix
- 1 eetlepel(s) ketjap
- 120 gram kipdijfilet blokjes
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 30 gram kroepoek
- 7.5 milliliter tamari sojasaus
- 0.5 stuk(s) ui
- 75 gram zilvervliesrijst
- 400 gram groentemix
- 2 eetlepel(s) ketjap
- 240 gram kipdijfilet blokjes
- 1 teentje(s) knoflook
- 60 gram kroepoek
- 15 milliliter tamari sojasaus
- 1 stuk(s) ui
- 150 gram zilvervliesrijst
- 600 gram groentemix
- 3 eetlepel(s) ketjap
- 360 gram kipdijfilet blokjes
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 90 gram kroepoek
- 22.5 milliliter tamari sojasaus
- 1.5 stuk(s) ui
- 225 gram zilvervliesrijst
- 800 gram groentemix
- 4 eetlepel(s) ketjap
- 480 gram kipdijfilet blokjes
- 2 teentje(s) knoflook
- 120 gram kroepoek
- 30 milliliter tamari sojasaus
- 2 stuk(s) ui
- 300 gram zilvervliesrijst
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie
Vanaf 49.50 per weekTip
Heb je nog pinda's liggen thuis? Voeg ze toe voor een extra bite.
Inkoper Sophie
Bereidingswijze
Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking. Giet de rijst af en zet apart.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olie in een wokpan. Voeg de ui toe en bak tot deze glazig is. Voeg de kip en knoflook toe en bak deze tot de kipblokjes gaar zijn.
Voeg de roerbakmix toe en roerbak of wok het geheel nog 3-5 minuten, of tot de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
Voeg de gekookte zilvervliesrijst toe aan de wok en roer goed door. Voeg tot slot de ketjap en tamari saus toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de gebakken rijst over de borden en maak af met de kroepoek.