
Gebakken kabeljauw met couscoussalade
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 2.5 gram Mediterrane kruidenmix met zout
- 0.25 pot(ten) augurkenplakjes
- 75 gram couscous
- 100 gram kabeljauw
- 0.25 stuk(s) komkommer
- 1.5 eetlepel(s) olijfolie
- 0.5 stuk(s) rode paprika
- 5 gram Mediterrane kruidenmix met zout
- 0.5 pot(ten) augurkenplakjes
- 150 gram couscous
- 200 gram kabeljauw
- 0.5 stuk(s) komkommer
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 stuk(s) rode paprika
- 7.5 gram Mediterrane kruidenmix met zout
- 0.75 pot(ten) augurkenplakjes
- 225 gram couscous
- 300 gram kabeljauw
- 0.75 stuk(s) komkommer
- 4.5 eetlepel(s) olijfolie
- 1.5 stuk(s) rode paprika
- 10 gram Mediterrane kruidenmix met zout
- 1 pot(ten) augurkenplakjes
- 300 gram couscous
- 400 gram kabeljauw
- 1 stuk(s) komkommer
- 6 eetlepel(s) olijfolie
- 2 stuk(s) rode paprika
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox
Vanaf 56.45 per weekTip!
De couscoussalade is de volgende dag misschien nog wel lekkerder. Dus als je over hebt, neem ‘m dan mee als lunch!
Chef Claudia
Bereidingswijze
Doe de couscous, samen met de Mediterrane kruidenmix in een ruime schaal en voeg per 75 gram couscous 125 ml kokend water toe. Voeg ook per persoon 2 el inmaakvocht van de augurkenplakjes toe. Laat de couscous minimaal 10 minuten staan om te wellen.
Snijd de paprika en komkommer in blokjes. Laat de augurkenplakjes uitlekken.
Meng de paprika, komkommer en augurkenplakjes door de couscous. Meng de olijfolie erdoor. Proef en breng de couscoussalade eventueel verder op smaak met peper en zout.
Verhit in een koekenpan een scheut olie en bak de kabeljauwfilet op middelhoog vuur in ca. 6 min. gaar. Keer na 4 min.
Verdeel de couscoussalade over de borden, leg de gebakken kabeljauw erop en serveer.