Gebakken kabeljauw met couscoussalade
Vis

Gebakken kabeljauw met couscoussalade

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 2.5 gram Mediterrane kruidenmix met zout
  • 0.25 pot(ten) augurkenplakjes
  • 75 gram couscous
  • 100 gram kabeljauw
  • 0.25 stuk(s) komkommer
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 0.5 stuk(s) rode paprika
  • 5 gram Mediterrane kruidenmix met zout
  • 0.5 pot(ten) augurkenplakjes
  • 150 gram couscous
  • 200 gram kabeljauw
  • 0.5 stuk(s) komkommer
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 7.5 gram Mediterrane kruidenmix met zout
  • 0.75 pot(ten) augurkenplakjes
  • 225 gram couscous
  • 300 gram kabeljauw
  • 0.75 stuk(s) komkommer
  • 4.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 1.5 stuk(s) rode paprika
  • 10 gram Mediterrane kruidenmix met zout
  • 1 pot(ten) augurkenplakjes
  • 300 gram couscous
  • 400 gram kabeljauw
  • 1 stuk(s) komkommer
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 stuk(s) rode paprika

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 56.45 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

De couscoussalade is de volgende dag misschien nog wel lekkerder. Dus als je over hebt, neem ‘m dan mee als lunch!

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Doe de couscous, samen met de Mediterrane kruidenmix in een ruime schaal en voeg per 75 gram couscous 125 ml kokend water toe. Voeg ook per persoon 2 el inmaakvocht van de augurkenplakjes toe. Laat de couscous minimaal 10 minuten staan om te wellen.

Stap 2

Snijd de paprika en komkommer in blokjes. Laat de augurkenplakjes uitlekken.

Stap 3

Meng de paprika, komkommer en augurkenplakjes door de couscous. Meng de olijfolie erdoor. Proef en breng de couscoussalade eventueel verder op smaak met peper en zout.

Stap 4

Verhit in een koekenpan een scheut olie en bak de kabeljauwfilet op middelhoog vuur in ca. 6 min. gaar. Keer na 4 min.

Stap 5

Verdeel de couscoussalade over de borden, leg de gebakken kabeljauw erop en serveer.