Fregola curry met aubergine
Vega

Fregola curry met aubergine

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediƫnten

-
+
  • 1 stuk(s) aubergine
  • 0.25 stuk(s) currypasta
  • 100 gram fregola
  • 0.5 stuk(s) groene paprika
  • 5 gram peterselie
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 100 milliliter water
  • 2 stuk(s) aubergine
  • 0.5 stuk(s) currypasta
  • 200 gram fregola
  • 1 stuk(s) groene paprika
  • 10 gram peterselie
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 200 milliliter water
  • 3 stuk(s) aubergine
  • 0.75 stuk(s) currypasta
  • 300 gram fregola
  • 2 stuk(s) groene paprika
  • 10 gram peterselie
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 300 milliliter water
  • 3 stuk(s) aubergine
  • 1 stuk(s) currypasta
  • 400 gram fregola
  • 2 stuk(s) groene paprika
  • 15 gram peterselie
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 400 milliliter water

Bereidingswijze

Stap 1

Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook en kook de fregola in ongeveer 10 minuten gaar. Giet af en laat goed uitlekken.

Stap 2

Maak ondertussen de ui schoon en snipper fijn. Snijd de aubergine in niet te fijne blokjes. Snijd de paprika in blokjes.

Stap 3

Fruit in de hapjespan in een klontje roomboter de rode ui met de aubergine aan. Voeg de currypasta toe en laat 5 minuten smoren. Voeg het water toe en breng opnieuw aan de kook.

Stap 4

Voeg er de fregola aan toe. Warm goed door en breng op smaak met zout en peper.

Stap 5

Snijd de peterselie fijn en meng door de curry.

Stap 6

Serveer de curry in diepe borden en bestrooi met de peterselie.