Durum met kipshoarma
Vlees

Durum met kipshoarma

en koolsalade

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 75 gram Griekse yoghurt
  • 100 gram kipdijreepjes
  • 0.25 teentje(s) knoflook
  • 0.25 sachet(s) kruidenblend perfecte kebab
  • 1 eetlepel(s) mayonaise
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 stuk(s) piadine
  • 0.25 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 50 gram winterpostelein
  • 150 gram witte kool
  • 100 gram wortel
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 200 gram kipdijreepjes
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 sachet(s) kruidenblend perfecte kebab
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 stuk(s) piadine
  • 0.5 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 100 gram winterpostelein
  • 300 gram witte kool
  • 200 gram wortel
  • 225 gram Griekse yoghurt
  • 300 gram kipdijreepjes
  • 0.75 teentje(s) knoflook
  • 0.75 sachet(s) kruidenblend perfecte kebab
  • 3 eetlepel(s) mayonaise
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 6 stuk(s) piadine
  • 0.75 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 150 gram winterpostelein
  • 450 gram witte kool
  • 300 gram wortel
  • 300 gram Griekse yoghurt
  • 400 gram kipdijreepjes
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 sachet(s) kruidenblend perfecte kebab
  • 4 eetlepel(s) mayonaise
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 8 stuk(s) piadine
  • 1 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 200 gram winterpostelein
  • 600 gram witte kool
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 56.45 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Voeg eventueel nog wat mayonaise toe aan de knoflooksaus als je de saus iets romiger wilt.

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Rasp de wortels grof. Snijd de witte kool in dunne reepjes. Meng de kool en wortel in een kom met de rodewijnazijn, mayonaise, een scheutje olijfolie en een snuf zout.

Stap 2

Pers de knoflook uit boven de Griekse yoghurt en meng tot knoflooksaus.

Stap 3

Meng de kipdijreepjes met de kebab kruidenmix, een scheut olijfolie en zout naar smaak. Verhit een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en bak de kipshoarma in 6–8 minuten gaar en goudbruin.

Stap 4

Leg de piadine-wraps 2-3 minuten in de voorverwarmde oven zodat ze warm en zacht worden.

Stap 5

Schep de warme kipshoarma in het midden van elke wrap. Verdeel er wat kool-wortelsalade en winterpostelein over. Schep er een beetje knoflooksaus over.

Stap 6

Vouw de wraps op tot een durum: klap eerst een stukje van de onderkant over de vulling en rol vervolgens strak op. Serveer de durums met de rest van de salade en de knoflooksaus.