DIY Taco’s met geitenkaas en salsa
Vega

DIY Taco’s met geitenkaas en salsa

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 75 gram cherrytomaten
  • 25 gram geitenkaas
  • 15 gram koriander
  • 0.5 stuk(s) limoen
  • 4 stuk(s) maistortilla's
  • 0.5 stuk(s) mini komkommer
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 40 gram zure room
  • 100 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak
  • 150 gram cherrytomaten
  • 45 gram geitenkaas
  • 30 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 8 stuk(s) maistortilla's
  • 1 stuk(s) mini komkommer
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 80 gram zure room
  • 200 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak
  • 225 gram cherrytomaten
  • 75 gram geitenkaas
  • 45 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 12 stuk(s) maistortilla's
  • 1 stuk(s) mini komkommer
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 120 gram zure room
  • 300 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak
  • 300 gram cherrytomaten
  • 90 gram geitenkaas
  • 60 gram koriander
  • 1 stuk(s) limoen
  • 16 stuk(s) maistortilla's
  • 2 stuk(s) mini komkommer
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 160 gram zure room
  • 400 blik(ken) zwarte bonen uit blik/pak

Benodigdheden

  • 1 bakpan
  • snijplank
  • mes
  • 1 hapjespan

Bereidingswijze

Stap 1

Was de tomaten en de komkommer.

Stap 2

Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes. Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

Stap 3

Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

Stap 4

Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

Stap 5

Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

Stap 6

Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.