
Creamy ramen met heksenmix
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 2 stuk(s) eieren
- 0.5 stuk(s) groente bouillonblokje
- 125 gram heksenmix
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.25 blik(ken) kokoscrème
- 50 stuk(s) mais
- 0.25 stuk(s) prei
- 75 gram sobanoedels
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 300 mililiter water
- 4 stuk(s) eieren
- 1 stuk(s) groente bouillonblokje
- 250 gram heksenmix
- 1 teentje(s) knoflook
- 0.5 blik(ken) kokoscrème
- 100 stuk(s) mais
- 0.5 stuk(s) prei
- 150 gram sobanoedels
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 600 mililiter water
- 6 stuk(s) eieren
- 1.5 stuk(s) groente bouillonblokje
- 400 gram heksenmix
- 2 teentje(s) knoflook
- 0.75 blik(ken) kokoscrème
- 150 stuk(s) mais
- 1 stuk(s) prei
- 225 gram sobanoedels
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 900 mililiter water
- 8 stuk(s) eieren
- 2 stuk(s) groente bouillonblokje
- 500 gram heksenmix
- 3 teentje(s) knoflook
- 1 blik(ken) kokoscrème
- 200 stuk(s) mais
- 1.25 stuk(s) prei
- 300 gram sobanoedels
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 1200 mililiter water
Bereidingswijze
Breng in een kookpan water aan de kook en kook er de eieren 4 minuten in. Kook de sobanoedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel kort af. Schep de eieren uit het water en laat schrikken.
Snijd ondertussen de prei in fijne reepjes en was de prei. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. En snijd of scheur de heksenmix in reepjes.
Verwarm de olie in de soeppan en fruit er de knoflook, 2/3 van de prei en de heksenmix in aan. Blus af met het water en de kokosmelk en breng aan de kook. Voeg er de/het bouillonblok(jes)aan toe en laat het geheel 10 minuten trekken.
Voeg de rest van de prei, de mais en de sojasaus toe aan de soep. Laat enkele minuten doorverwarmen tot de prei net begint te slinken
Pel ondertussen de eieren en snijd doormidden.
Schep de sobanoedels in een diep bord. Schep met een schuimspaan de groente uit de soep en schep bij de sobanoedels. Schenk er de hete soep overheen en leg er de gehalveerde eieren op en steek er wat zeewierchips naar smaak in