Couscous met rode pesto
Vega

Couscous met rode pesto

en fenegriekkaas

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 stuk(s) bindsla
  • 0.25 stuk(s) citroen
  • 50 gram fenegriekkaas
  • 150 milliliter kokend water
  • 10 gram munt
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 25 gram rode pesto (vers)
  • 150 gram tomaatjes
  • 75 gram volkoren couscous
  • 0.5 stuk(s) bindsla
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 100 gram fenegriekkaas
  • 300 milliliter kokend water
  • 20 gram munt
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 50 gram rode pesto (vers)
  • 300 gram tomaatjes
  • 150 gram volkoren couscous
  • 0.75 stuk(s) bindsla
  • 0.75 stuk(s) citroen
  • 150 gram fenegriekkaas
  • 450 milliliter kokend water
  • 30 gram munt
  • 9 eetlepel(s) olijfolie
  • 75 gram rode pesto (vers)
  • 450 gram tomaatjes
  • 225 gram volkoren couscous
  • 1 stuk(s) bindsla
  • 1 stuk(s) citroen
  • 200 gram fenegriekkaas
  • 600 milliliter kokend water
  • 40 gram munt
  • 12 eetlepel(s) olijfolie
  • 100 gram rode pesto (vers)
  • 600 gram tomaatjes
  • 300 gram volkoren couscous

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega

Vanaf 19.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Doe de couscous in een schaal en schenk er het kokende water over. Laat de couscous 10 min. staan. Roer de gare couscous los met een vork en meng er de rode pesto door en een flinke scheut olijfolie door.

Stap 2

Boen de citroen schoon en rasp het gele deel van de schil boven de couscous. Pers de citroen uit en meng ook het sap erdoor.

Stap 3

Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en de sla in reepjes. Snijd de blaadjes munt in reepjes. Meng de tomaat, sla en munt door de couscous.

Stap 4

Snijd de fenegriekkaas in kleine blokjes, strooi over de couscous en serveer.