Conchigliettes met pesto
en kipdijfilet
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 gram kipdijfilet
- 2 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) paprika
- 35 gram pesto
- 75 gram spinazie
- 75 gram tomaatjes
- 100 gram volkoren conchigliettes
- 2 gram kipdijfilet
- 4 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paprika
- 70 gram pesto
- 150 gram spinazie
- 150 gram tomaatjes
- 200 gram volkoren conchigliettes
- 3 gram kipdijfilet
- 6 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paprika
- 100 gram pesto
- 200 gram spinazie
- 225 gram tomaatjes
- 300 gram volkoren conchigliettes
- 4 gram kipdijfilet
- 8 teentje(s) knoflook
- 2 stuk(s) paprika
- 140 gram pesto
- 200 gram spinazie
- 300 gram tomaatjes
- 400 gram volkoren conchigliettes
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekWeetje
Deze op zeeschelpen geïnspireerde conchigliettes zijn ideaal om te gebruiken in een soep, zo worden ze dan ook vaak gebruikt. Maar ook leuk om gewoon als pasta te gebruiken of bijvoorbeeld een paprika mee te vullen!
Inkoper Sophie
Bereidingswijze
Breng een grote pan met water aan de kook voor de pasta en bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de knoflook fijn. Was de paprika en tomaten. Snijd de paprika in blokjes en de tomaten in vieren.
Verhit olie in een hapjespan en bak de knoflook. Als de knoflook kleur begint te krijgen, voeg de kip toe en bak circa 8 minuten mee.
Voeg de paprika en tomaten toe aan de kip in de pan en bak 5 minuten mee.
Giet de pasta af en voeg toe aan de kip en groenten in de pan. Voeg de pesto toe aan het geheel en roer door de pasta. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta op de borden.