Conchigliettes met pesto
Vlees

Conchigliettes met pesto

en kipdijfilet

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 gram kipdijfilet
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 35 gram pesto
  • 75 gram spinazie
  • 75 gram tomaatjes
  • 100 gram volkoren conchigliettes
  • 2 gram kipdijfilet
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paprika
  • 70 gram pesto
  • 150 gram spinazie
  • 150 gram tomaatjes
  • 200 gram volkoren conchigliettes
  • 3 gram kipdijfilet
  • 6 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paprika
  • 100 gram pesto
  • 200 gram spinazie
  • 225 gram tomaatjes
  • 300 gram volkoren conchigliettes
  • 4 gram kipdijfilet
  • 8 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) paprika
  • 140 gram pesto
  • 200 gram spinazie
  • 300 gram tomaatjes
  • 400 gram volkoren conchigliettes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox

Vanaf 29.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Weetje

Deze op zeeschelpen geïnspireerde conchigliettes zijn ideaal om te gebruiken in een soep, zo worden ze dan ook vaak gebruikt. Maar ook leuk om gewoon als pasta te gebruiken of bijvoorbeeld een paprika mee te vullen!

Inkoper Sophie

Bereidingswijze

STAP 1

Breng een grote pan met water aan de kook voor de pasta en bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

STAP 2

Snijd de knoflook fijn. Was de paprika en tomaten. Snijd de paprika in blokjes en de tomaten in vieren.

STAP 3

Verhit olie in een hapjespan en bak de knoflook. Als de knoflook kleur begint te krijgen, voeg de kip toe en bak circa 8 minuten mee.

STAP 4

Voeg de paprika en tomaten toe aan de kip in de pan en bak 5 minuten mee.

STAP 5

Giet de pasta af en voeg toe aan de kip en groenten in de pan. Voeg de pesto toe aan het geheel en roer door de pasta. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6

Schep de pasta op de borden.