Conchigliettes met pesto
en kalkoenfilet
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 120 gram kalkoenfiletreepjes
- 2 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) paprika
- 25 gram pesto
- 75 gram roma pruim tomaten
- 50 gram spinazie
- 100 gram volkoren conchigliettes
- 240 gram kalkoenfiletreepjes
- 2 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paprika
- 50 gram pesto
- 150 gram roma pruim tomaten
- 100 gram spinazie
- 200 gram volkoren conchigliettes
- 360 gram kalkoenfiletreepjes
- 3 teentje(s) knoflook
- 1.5 stuk(s) paprika
- 75 gram pesto
- 225 gram roma pruim tomaten
- 150 gram spinazie
- 300 gram volkoren conchigliettes
- 480 gram kalkoenfiletreepjes
- 4 teentje(s) knoflook
- 2 stuk(s) paprika
- 100 gram pesto
- 300 gram roma pruim tomaten
- 200 gram spinazie
- 400 gram volkoren conchigliettes
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Deze op zeeschelpen geïnspireerde conchigliettes zijn ideaal om te gebruiken in een soep, zo worden ze dan ook vaak gebruikt. Maar ook leuk om gewoon als pasta te gebruiken of bijvoorbeeld een paprika mee te vullen!
Chef Charlotte
Bereidingswijze
Breng een grote pan met water aan de kook voor de pasta en kook de pasta in circa 8 minuten gaar.
Snijd de knoflook fijn. Was de paprika en tomaten. Snijd de paprika in blokjes en de tomaten in vieren.
Verhit olie in een hapjespan en bak de knoflook. Als de knoflook kleur begint te krijgen, voeg de kalkoen toe en bak circa 8 minuten mee.
Voeg de paprika en tomaten toe aan de kalkoen in de pan en bak 5 minuten mee.
Giet de pasta af en voeg toe aan de kalkoen en groenten in de pan. Voeg de pesto toe aan het geheel en roer door de pasta. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout. Bak het geheel nog 3 minuten.
Schep de pasta op de borden.