Vega
Classic Coleslaw
- 10 min bereidingstijd
Ingrediƫnten
-
+
- 1 eetlepel(s) appelciderazijn
- 7.5 gram fijne mosterd
- 1 theelepel(s) honing
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 0.25 stuk(s) spitskool
- 0.25 stuk(s) ui
- 75 gram wortel
- 2 eetlepel(s) appelciderazijn
- 15 gram fijne mosterd
- 2 theelepel(s) honing
- 4 eetlepel(s) mayonaise
- 0.5 stuk(s) spitskool
- 0.5 stuk(s) ui
- 150 gram wortel
- 3 eetlepel(s) appelciderazijn
- 22.5 gram fijne mosterd
- 3 theelepel(s) honing
- 6 eetlepel(s) mayonaise
- 0.75 stuk(s) spitskool
- 0.75 stuk(s) ui
- 225 gram wortel
- 4 eetlepel(s) appelciderazijn
- 30 gram fijne mosterd
- 4 theelepel(s) honing
- 8 eetlepel(s) mayonaise
- 1 stuk(s) spitskool
- 1 stuk(s) ui
- 300 gram wortel
Tip
1) Je kunt deze coleslaw ook maken met witte- of rodekool ipv spitskool. 2) Heb je nog restjes groente zoals paprika, komkommer of radijsjes in de koelkast? Die kun je ook aan deze salade toevoegen.
Boerschappen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de spitskool in flinterdunne reepjes. Gebruik hiervoor bij voorkeur een mandoline of keukenmachine. Rasp de wortel en snipper de rode ui zo fijn mogelijk. Doe in een ruime schaal.
Stap 2
Meng in een kom de mayonaise, mosterd, honing, appelciderazijn. Breng de dressing op smaak met peper en zout..
Stap 3
Meng de dressing door de gesneden groenten in de schaal.