Vega
Chili sin carne bowl
met tortillachips
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 25 gram geraspte kaas
- 190 gram kidneybonen in chilisaus
- 0.5 eetlepel(s) olijfolie
- 125 milliliter passata
- 1 stuk(s) puntpaprika
- 30 gram tortillachips
- 0.5 stuk(s) ui
- 200 gram zoete aardappel
- 50 gram geraspte kaas
- 380 gram kidneybonen in chilisaus
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 250 milliliter passata
- 2 stuk(s) puntpaprika
- 60 gram tortillachips
- 1 stuk(s) ui
- 400 gram zoete aardappel
- 75 gram geraspte kaas
- 570 gram kidneybonen in chilisaus
- 1.5 eetlepel(s) olijfolie
- 375 milliliter passata
- 3 stuk(s) puntpaprika
- 90 gram tortillachips
- 1.5 stuk(s) ui
- 600 gram zoete aardappel
- 100 gram geraspte kaas
- 760 gram kidneybonen in chilisaus
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 500 milliliter passata
- 4 stuk(s) puntpaprika
- 120 gram tortillachips
- 2 stuk(s) ui
- 800 gram zoete aardappel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekTip!
Garneer de bowl met verse koriander. En mocht je nog wat crème fraîche over hebben deze week van het pastagerecht, serveer dit dan ook bij dit gerecht.
Chef Colette
Bereidingswijze
Stap 1
Snipper de uien en snijd de paprika in blokjes. Boen de zoete aardappelen schoon of schil ze en snijd ze vervolgens in blokjes van 1 x 1 cm.
Stap 2
Verhit een scheutje olie in een hapjespan. Voeg de ui, paprika en zoete aardappelblokjes toe en bak 7-8 minuten.
Stap 3
Voeg de kidneybonen in chilisaus, de passata en een scheut water toe en laat nog 8-10 minuten sudderen.
Stap 4
Schep de chili sin carne in ruime kommen of diepe borden. Leg de tortillachips erbij, bestrooi met geraspte kaas en serveer.