Chili sin carne
Vega

Chili sin carne

met wraps

  • 10 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 120 gram bonenmix
  • 30 gram geraspte kaas
  • 30 gram mexicaanse kruiden
  • 0.5 stuk(s) rode paprika
  • 0.25 stuk(s) rode ui
  • 150 gram tomatensaus
  • 3 stuk(s) tortilla wrap
  • 100 gram witte champignons
  • 100 gram zure room
  • 240 gram bonenmix
  • 60 gram geraspte kaas
  • 60 gram mexicaanse kruiden
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 300 gram tomatensaus
  • 6 stuk(s) tortilla wrap
  • 200 gram witte champignons
  • 200 gram zure room
  • 360 gram bonenmix
  • 90 gram geraspte kaas
  • 90 gram mexicaanse kruiden
  • 1 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 450 gram tomatensaus
  • 9 stuk(s) tortilla wrap
  • 300 gram witte champignons
  • 300 gram zure room
  • 480 gram bonenmix
  • 120 gram geraspte kaas
  • 120 gram mexicaanse kruiden
  • 2 stuk(s) rode paprika
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 600 gram tomatensaus
  • 12 stuk(s) tortilla wrap
  • 400 gram witte champignons
  • 400 gram zure room

Benodigdheden

  • bakpan
  • vergiet
  • koekenpan
  • steelpan
  • schaaltjes
  • snijplank
  • mes
  • kookpan

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Of nog lekkerder voor de ouders: doe alles op de wrap, vouw dicht en leg in een ingevette ovenschaal. Strooi wat kaas eroverheen en bak 10 minuten op 220 graden in een voorverwarmde oven.

Inkoper Lizanne

Bereidingswijze

STAP 1

Snijd de paprika in dunne reepjes en snipper de ui.

STAP 2

Spoel de bonenmix af in een vergiet en laat goed uitlekken.

STAP 3

Verhit een scheutje olie in een koekenpan, fruit de ui en voeg de kruidenmix toe. Bak ongeveer 1 minuut. Voeg de tomatensaus, bonenmix en honing toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Laat ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen.

STAP 4

Poets de champignons schoon en snijd in plakjes. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en fruit de champignons 5 minuten. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 5

Verwarm iedere wrap 1 minuut in een droge pan.

STAP 6

Doe alles in schaaltjes en laat iedereen zijn eigen wrap beleggen. Maak er aan tafel een tortillafeest van!