Cheeseburger
met rucola-tomatensalade
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 sachet(s) balsamico glaze
- 25 gram graskaas
- 1 stuk(s) hamburger
- 1 stuk(s) hamburgerbroodje
- 1 eetlepel(s) pompoenchutney
- 1 stuk(s) rode ui
- 25 gram rucola
- 150 gram tomaten
- 1 sachet(s) balsamico glaze
- 50 gram graskaas
- 2 stuk(s) hamburger
- 2 stuk(s) hamburgerbroodje
- 2 eetlepel(s) pompoenchutney
- 2 stuk(s) rode ui
- 50 gram rucola
- 300 gram tomaten
- 2 sachet(s) balsamico glaze
- 75 gram graskaas
- 3 stuk(s) hamburger
- 3 stuk(s) hamburgerbroodje
- 3 eetlepel(s) pompoenchutney
- 3 stuk(s) rode ui
- 75 gram rucola
- 450 gram tomaten
- 2 sachet(s) balsamico glaze
- 100 gram graskaas
- 4 stuk(s) hamburger
- 4 stuk(s) hamburgerbroodje
- 4 eetlepel(s) pompoenchutney
- 4 stuk(s) rode ui
- 100 gram rucola
- 600 gram tomaten
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip
Je hebt meer graskaas gekregen dan je nodig hebt voor deze burgers. Doe de rest lekker op je brood of een cracker!
Colette
Bereidingswijze
Snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak uiringen 10 min. op middelhoog vuur tot ze zacht en goudbruin zijn.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes. Houd een beetje rucola achter voor de burger en meng de rest met de tomatenpartjes. Besprenkel met balsamico glaze.
Schep de uien uit de pan. Maak de pan schoon en verhit opnieuw een scheutje olie. Bak de hamburgers in 8-10 min. gaar. Keer halverwege.
Halveer de hamburgerbroodjes. Beleg de onderkanten van de broodjes met de achtergehouden rucola en leg daarop de burgers. Schaaf de kaas in plakjes en leg op de burgers. Verdeel de gebakken uien erover. Schep er wat pompoenchutney op. Dek af met de bovenkanten van de broodjes. Doe als je dat lekker vindt ook wat ketchup, mosterd en mayo op je burger.
Serveer de burgers met de rucola-tomatensalade.