Captain's dinner
Vlees

Captain's dinner

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.25 pot(ten) augurk(en)
  • 75 gram bakspekjes
  • 0.5 pot(ten) kapucijners in pot
  • 0.25 pot(ten) piccalilly in pot
  • 150 gram prei
  • 125 gram rode bieten (voorgekookt)
  • 0.5 pot(ten) augurk(en)
  • 150 gram bakspekjes
  • 1 pot(ten) kapucijners in pot
  • 0.5 pot(ten) piccalilly in pot
  • 300 gram prei
  • 250 gram rode bieten (voorgekookt)
  • 0.75 pot(ten) augurk(en)
  • 225 gram bakspekjes
  • 1.5 pot(ten) kapucijners in pot
  • 0.75 pot(ten) piccalilly in pot
  • 450 gram prei
  • 375 gram rode bieten (voorgekookt)
  • 1 pot(ten) augurk(en)
  • 300 gram bakspekjes
  • 2 pot(ten) kapucijners in pot
  • 1 pot(ten) piccalilly in pot
  • 600 gram prei
  • 500 gram rode bieten (voorgekookt)

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Bereidingswijze

Stap 1

Bak de spekjes in 6-8 min. uit in een ruime koekenpan of wok. Giet eventueel overtollig vet uit de pan na het bakken.

Stap 2

Snijd ondertussen de prei in halve ringen en was zorgvuldig in een zeef.

Stap 3

Voeg de prei toe aan de spekjes en bak circa 8 min. mee.

Stap 4

Doe ondertussen de kapucijners in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Voeg toe aan de pan als de prei zacht is en bak 3-4 min. mee.

Stap 5

Snijd de bieten in partjes en doe in een bakje. Doe de augurken en piccalilly ook in aparte bakjes.

Stap 6

Zet de pan met kapucijners op tafel en serveer de andere bakjes er apart bij zodat iedereen aan tafel zijn eigen captains dinner kan samenstellen.