Vlees
Captain's dinner
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 0.25 pot(ten) augurk(en)
- 75 gram bakspekjes
- 0.5 pot(ten) kapucijners in pot
- 0.25 pot(ten) piccalilly in pot
- 150 gram prei
- 125 gram rode bieten (voorgekookt)
- 0.5 pot(ten) augurk(en)
- 150 gram bakspekjes
- 1 pot(ten) kapucijners in pot
- 0.5 pot(ten) piccalilly in pot
- 300 gram prei
- 250 gram rode bieten (voorgekookt)
- 0.75 pot(ten) augurk(en)
- 225 gram bakspekjes
- 1.5 pot(ten) kapucijners in pot
- 0.75 pot(ten) piccalilly in pot
- 450 gram prei
- 375 gram rode bieten (voorgekookt)
- 1 pot(ten) augurk(en)
- 300 gram bakspekjes
- 2 pot(ten) kapucijners in pot
- 1 pot(ten) piccalilly in pot
- 600 gram prei
- 500 gram rode bieten (voorgekookt)
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekBereidingswijze
Stap 1
Bak de spekjes in 6-8 min. uit in een ruime koekenpan of wok. Giet eventueel overtollig vet uit de pan na het bakken.
Stap 2
Snijd ondertussen de prei in halve ringen en was zorgvuldig in een zeef.
Stap 3
Voeg de prei toe aan de spekjes en bak circa 8 min. mee.
Stap 4
Doe ondertussen de kapucijners in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Voeg toe aan de pan als de prei zacht is en bak 3-4 min. mee.
Stap 5
Snijd de bieten in partjes en doe in een bakje. Doe de augurken en piccalilly ook in aparte bakjes.
Stap 6
Zet de pan met kapucijners op tafel en serveer de andere bakjes er apart bij zodat iedereen aan tafel zijn eigen captains dinner kan samenstellen.