Burrito's met Syrische grillkaas, zoete aardappel, paprika
en bindsla
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.5 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 100 gram Syrische grillkaas
- 0.25 stuk(s) bindsla
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 0.5 stuk(s) paprika
- 2 stuk(s) tortilla wraps
- 200 gram zoete aardappel
- 1 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 200 gram Syrische grillkaas
- 0.5 stuk(s) bindsla
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 stuk(s) paprika
- 4 stuk(s) tortilla wraps
- 400 gram zoete aardappel
- 1.5 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 300 gram Syrische grillkaas
- 0.75 stuk(s) bindsla
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1.5 stuk(s) paprika
- 6 stuk(s) tortilla wraps
- 600 gram zoete aardappel
- 2 theelepel(s) (gerookte) paprikapoeder
- 400 gram Syrische grillkaas
- 1 stuk(s) bindsla
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 2 stuk(s) paprika
- 8 stuk(s) tortilla wraps
- 800 gram zoete aardappel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekTip
Maak er nog een extra sausje bij van mayonaise en/of yoghurt en lepeltje gerookte paprikapoeder
Inkoper Marta
Bereidingswijze
Boen de zoete aardappels schoon en snijd ze in kleine blokjes van 1x1 cm. Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
Verhit ½ van de olie in een wok en roerbak de zoete aardappel op middelhoog vuur in ca. 10 min. Gaar. Voeg de paprika en ½ van de paprikapoeder toe en roerbak nog 1 min. Doe in een schaaltje.
Snijd elk stukje grillkaas in iets kleinere blokjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de blokjes in 5-6 min. goudbruin. Schep van het vuur af om met de rest van de paprikapoeder en doe in een schaaltje.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op een schaal of bord. Haal de bladeren los van de bindsla en was grondig.
Zet alle schalen met de ingrediënten voor de burrito’s op tafel en laat iedereen aan tafel zelf zijn burrito’s samenstellen bestaande uit een tortilla, wat bindsla, de gebakken zoete aardappel en paprika en de grillkaas.