
Biefreepjes met Aziatische groenten
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 150 gram biefstukpuntjes
- 0.5 gram chinese kool
- 1 teentje(s) knoflook
- 125 gram paddenstoelenmix
- 1 eetlepel(s) sesamolie
- 1 gram sesamzaadjes
- 15 eetlepel(s) sojasaus
- 1 stuk(s) ui
- 65 gram woknoedels
- 300 gram biefstukpuntjes
- 0.5 gram chinese kool
- 2 teentje(s) knoflook
- 250 gram paddenstoelenmix
- 1 eetlepel(s) sesamolie
- 1 gram sesamzaadjes
- 30 eetlepel(s) sojasaus
- 1 stuk(s) ui
- 125 gram woknoedels
- 450 gram biefstukpuntjes
- 1 gram chinese kool
- 3 teentje(s) knoflook
- 375 gram paddenstoelenmix
- 2 eetlepel(s) sesamolie
- 2 gram sesamzaadjes
- 45 eetlepel(s) sojasaus
- 1 stuk(s) ui
- 180 gram woknoedels
- 600 gram biefstukpuntjes
- 1 gram chinese kool
- 4 teentje(s) knoflook
- 500 gram paddenstoelenmix
- 2 eetlepel(s) sesamolie
- 2 gram sesamzaadjes
- 60 eetlepel(s) sojasaus
- 2 stuk(s) ui
- 250 gram woknoedels
Bereidingswijze
Kook de mihoen volgens de verpakking. Bij mihoen zal dit ongeveer 2 minuten zijn, en bij andere noedels iets langer, dus controleer goed de verpakking. Spoel na het koken de mihoen af onder de kraan en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de Chinese kool in repen van 1 centimeter breed.
Snijd de paddenstoelen indien nodig in stukken of partjes van maximaal 1 centimeter groot. Pel de ui en de knoflook en snipper deze fijn.
Roerbak in wok de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olie, voeg de Chinese kool en de paddenstoelen toe en bak deze gaar in 4 tot 5 minuten. Voeg daarna de gekookte mihoen, de sojasaus, de helft van de sesamzaadjes en naar wens de sambal toe aan de groenten en verwarm nog 3 tot 4 minuten door tot de mihoen goed warm is.
Meng ondertussen de biefreepjes met de rest van de sesamzaadjes en bak deze de laatste 2 minuten in een aparte pan op hoog vuur aan, zodat ze nog een beetje rosé blijven vanbinnen.
Meng de biefreepjes en de sesamolie door de mihoen met de groenten en breng indien nodig op smaak met een beetje extra sojasaus en sambal.