Pita vegan döner
Vegan

Pita vegan döner

met radijs-komkommersalade

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 krop(pen) baby romaine
  • 0.25 stuk(s) bosje radijs
  • 0.25 teentje(s) knoflook
  • 0.25 stuk(s) komkommer
  • 0.5 eetlepel(s) olie
  • 1.5 stuk(s) pita broodjes
  • 1 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
  • 75 gram plantaardige yoghurt
  • 100 gram vegan döner
  • 1 krop(pen) baby romaine
  • 0.5 stuk(s) bosje radijs
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) komkommer
  • 1 eetlepel(s) olie
  • 3 stuk(s) pita broodjes
  • 2 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
  • 150 gram plantaardige yoghurt
  • 200 gram vegan döner
  • 1.5 krop(pen) baby romaine
  • 0.75 stuk(s) bosje radijs
  • 0.75 teentje(s) knoflook
  • 0.75 stuk(s) komkommer
  • 1.5 eetlepel(s) olie
  • 4.5 stuk(s) pita broodjes
  • 3 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
  • 225 gram plantaardige yoghurt
  • 300 gram vegan döner
  • 2 krop(pen) baby romaine
  • 1 stuk(s) bosje radijs
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) komkommer
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 6 stuk(s) pita broodjes
  • 4 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
  • 300 gram plantaardige yoghurt
  • 400 gram vegan döner

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Heb je nog wat restjes groente in je koelkast, voeg die dan toe aan de salade!

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de baby romainesla in reepjes, de komkommer in plakjes en de radijs in kwarten.

Stap 2

Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de vegan döner in ongeveer 6-7 minuten goudbruin.

Stap 3

Doe voor de knoflooksaus de plantaardige yoghurt met de plantaardige mayonaise in een kom. Pers de knoflook erbij en meng door elkaar.

Stap 4

Verwarm de pitabroodjes in de oven of de broodrooster.

Stap 5

Snijd de broodjes open en vul ze met wat sla, komkommer, radijs en de vegan döner. Schep een lepeltje knoflooksaus op de vulling . Serveer de rest van de saus en salade er apart bij.