
Vegan
Pita vegan döner
met radijs-komkommersalade
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 0.5 krop(pen) baby romaine
- 0.25 stuk(s) bosje radijs
- 0.25 teentje(s) knoflook
- 0.25 stuk(s) komkommer
- 0.5 eetlepel(s) olie
- 1.5 stuk(s) pita broodjes
- 1 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
- 75 gram plantaardige yoghurt
- 100 gram vegan döner
- 1 krop(pen) baby romaine
- 0.5 stuk(s) bosje radijs
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) komkommer
- 1 eetlepel(s) olie
- 3 stuk(s) pita broodjes
- 2 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
- 150 gram plantaardige yoghurt
- 200 gram vegan döner
- 1.5 krop(pen) baby romaine
- 0.75 stuk(s) bosje radijs
- 0.75 teentje(s) knoflook
- 0.75 stuk(s) komkommer
- 1.5 eetlepel(s) olie
- 4.5 stuk(s) pita broodjes
- 3 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
- 225 gram plantaardige yoghurt
- 300 gram vegan döner
- 2 krop(pen) baby romaine
- 1 stuk(s) bosje radijs
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) komkommer
- 2 eetlepel(s) olie
- 6 stuk(s) pita broodjes
- 4 eetlepel(s) plantaardige mayonaise
- 300 gram plantaardige yoghurt
- 400 gram vegan döner
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan
Vanaf 31.00 per weekTip!
Heb je nog wat restjes groente in je koelkast, voeg die dan toe aan de salade!
Chef Claudia
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de baby romainesla in reepjes, de komkommer in plakjes en de radijs in kwarten.
Stap 2
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de vegan döner in ongeveer 6-7 minuten goudbruin.
Stap 3
Doe voor de knoflooksaus de plantaardige yoghurt met de plantaardige mayonaise in een kom. Pers de knoflook erbij en meng door elkaar.
Stap 4
Verwarm de pitabroodjes in de oven of de broodrooster.
Stap 5
Snijd de broodjes open en vul ze met wat sla, komkommer, radijs en de vegan döner. Schep een lepeltje knoflooksaus op de vulling . Serveer de rest van de saus en salade er apart bij.