Spaghetti bolognese met venkelworst
Vlees

Spaghetti bolognese met venkelworst

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 3 gram gedroogde tijm
  • 1 theelepel(s) honing
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 250 gram pastasaus met venkelworst
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 100 gram volkoren spaghetti
  • 100 gram wortel
  • 6 gram gedroogde tijm
  • 2 theelepel(s) honing
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 500 gram pastasaus met venkelworst
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 200 gram volkoren spaghetti
  • 200 gram wortel
  • 9 gram gedroogde tijm
  • 3 theelepel(s) honing
  • 300 gram kastanjechampignons
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 750 gram pastasaus met venkelworst
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 300 gram volkoren spaghetti
  • 300 gram wortel
  • 12 gram gedroogde tijm
  • 4 theelepel(s) honing
  • 400 gram kastanjechampignons
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vergine
  • 1000 gram pastasaus met venkelworst
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 400 gram volkoren spaghetti
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Lekker met nog wat extra geraspte kaas!

Chef Charlotte

Bereidingswijze

STAP 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng in een kookpan water aan de kook voor de wortelen.

STAP 2

Maak de wortelen schoon en kook 10 minuten. Giet de wortelen af en leg in een ovenschaal. Breng op smaak met olijfolie, honing, peper en zout. Maak de knoflook schoon, pers uit boven de wortelen en rits de helft van de tijm erover. Hussel het geheel en rooster de wortelen 25 minuten in het midden van de oven.

STAP 3

Maak de rode ui schoon en snijd grof. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes.

STAP 4

Breng in een kookpan water met een snufje zout aan de kook voor de spaghetti. Kook de spaghetti in 9-12 minuten gaar.

STAP 5

Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de rode ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten mee. Ris de rest van de tijm boven de pan. Voeg de pastasaus met venkelworst toe en laat 5-10 minuten pruttelen.

STAP 6

Giet de pasta af en doe terug in de pan. Besprenkel met wat extra vierge olijfolie. Schep de pasta op een bord en verdeel de saus erover. Serveer samen met de wortelen.