Aziatische slawraps met vegan kebab
Vegan

Aziatische slawraps met vegan kebab

en rijst

  • 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 eetlepel(s) ketjap
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 stuk(s) paprika
  • 0.25 bosje(s) radijs
  • 75 gram rijst
  • 0.25 stuk(s) sla
  • 90 gram vegan kebab
  • 100 gram wortel
  • 2 eetlepel(s) ketjap
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paprika
  • 0.5 bosje(s) radijs
  • 150 gram rijst
  • 0.5 stuk(s) sla
  • 180 gram vegan kebab
  • 200 gram wortel
  • 3 eetlepel(s) ketjap
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 1.5 stuk(s) paprika
  • 0.75 bosje(s) radijs
  • 225 gram rijst
  • 0.75 stuk(s) sla
  • 240 gram vegan kebab
  • 300 gram wortel
  • 4 eetlepel(s) ketjap
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) paprika
  • 1 bosje(s) radijs
  • 300 gram rijst
  • 1 stuk(s) sla
  • 360 gram vegan kebab
  • 400 gram wortel

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 31.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Houd je van wat extra pit? Voeg dan gelijk met de ketjap wat sambal toe.

Inkoper Marta

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes, de paprika in blokjes en rasp de wortel. Doe al deze groenten in aparte bakjes.

Stap 3

Haal de blaadjes sla los van de krop en halveer ze. Was en droog zorgvuldig en leg ze op een schaal.

Stap 4

Snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de vegan kebab met de knoflook op hoog vuur 2 min. Voeg de ketjap toe en warm nog 1-2 minuten door. Schep de kebab in een schaaltje.

Stap 5

Zet alle schalen en bakjes met ingrediënten op tafel en laat iedereen aan tafel zelf de slablaadjes vullen met kebab, paprika, radijs en wortel. Eet de rijst erbij.