Aziatische slawraps met vegan kebab
en rijst
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 theelepel(s) ketjap
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) paprika
- 0.25 bosje(s) radijs
- 75 gram rijst
- 0.25 stuk(s) sla
- 90 gram vegan kebab
- 100 gram wortel
- 2 theelepel(s) ketjap
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paprika
- 0.5 bosje(s) radijs
- 150 gram rijst
- 0.5 stuk(s) sla
- 180 gram vegan kebab
- 200 gram wortel
- 3 theelepel(s) ketjap
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 1.5 stuk(s) paprika
- 0.75 bosje(s) radijs
- 225 gram rijst
- 0.75 stuk(s) sla
- 240 gram vegan kebab
- 300 gram wortel
- 4 theelepel(s) ketjap
- 2 teentje(s) knoflook
- 2 stuk(s) paprika
- 1 bosje(s) radijs
- 300 gram rijst
- 1 stuk(s) sla
- 360 gram vegan kebab
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 26.50 per weekTip
Houd je van wat extra pit? Voeg dan gelijk met de ketjap wat sambal toe.
Inkoper Marta
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes, de paprika in blokjes en rasp de wortel. Doe al deze groenten in aparte bakjes.
Haal de blaadjes sla los van de krop en halveer ze. Was en droog zorgvuldig en leg ze op een schaal.
Snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de vegan kebab met de knoflook op hoog vuur 2 min. Voeg de ketjap toe en warm nog 1-2 minuten door. Schep de kebab in een schaaltje.
Zet alle schalen en bakjes met ingrediënten op tafel en laat iedereen aan tafel zelf de slablaadjes vullen met kebab, paprika, radijs en wortel. Eet de rijst erbij.