Aziatische slawraps met runderreepjes
en rijst
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 theelepel(s) ketjap
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) paprika
- 0.25 bosje(s) radijs
- 75 gram rijst
- 120 gram runderreepjes
- 0.25 stuk(s) sla
- 100 gram wortel
- 2 theelepel(s) ketjap
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paprika
- 0.5 bosje(s) radijs
- 150 gram rijst
- 240 gram runderreepjes
- 0.5 stuk(s) sla
- 200 gram wortel
- 3 theelepel(s) ketjap
- 1.5 teentje(s) knoflook
- 1.5 stuk(s) paprika
- 0.75 bosje(s) radijs
- 225 gram rijst
- 360 gram runderreepjes
- 0.75 stuk(s) sla
- 300 gram wortel
- 4 theelepel(s) ketjap
- 2 teentje(s) knoflook
- 2 stuk(s) paprika
- 1 bosje(s) radijs
- 300 gram rijst
- 480 gram runderreepjes
- 1 stuk(s) sla
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekTip
Houd je van wat extra pit? Voeg dan gelijk met de ketjap wat sambal toe.
Inkoper Marta
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes, de paprika in blokjes en rasp de wortel. Doe al deze groenten in aparte bakjes.
Haal de blaadjes sla los van de krop en halveer ze. Was en droog zorgvuldig en leg ze op een schaal..
Snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de runderreepjes met de knoflook op hoog vuur 3 min. Voeg de ketjap toe en warm nog 1-2 minuten door. Schep de runderreepjes in een schaaltje.
Zet alle schalen en bakjes met ingrediënten op tafel en laat iedereen aan tafel zelf de slablaadjes vullen met rundvlees, paprika, radijs en wortel. Eet de rijst erbij.