Aziatische burger
met sesambroccoli
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 theelepel(s) agave siroop
- 0.25 stuk(s) broccoli
- 25 milliliter hoisinsaus
- 100 gram kastanjechampignons
- 4 mililiter natuurazijn
- 1 stuk(s) oesterzwamburger
- 0.25 bosje(s) radijs
- 0.5 milliliter sesamolie
- 2 stuk(s) snackkomkommer
- 50 gram taugé
- 1 stuk(s) waldkornbol
- 2 theelepel(s) agave siroop
- 0.5 stuk(s) broccoli
- 50 milliliter hoisinsaus
- 200 gram kastanjechampignons
- 8 mililiter natuurazijn
- 2 stuk(s) oesterzwamburger
- 0.5 bosje(s) radijs
- 1 milliliter sesamolie
- 4 stuk(s) snackkomkommer
- 100 gram taugé
- 2 stuk(s) waldkornbol
- 3 theelepel(s) agave siroop
- 0.75 stuk(s) broccoli
- 75 milliliter hoisinsaus
- 300 gram kastanjechampignons
- 12 mililiter natuurazijn
- 3 stuk(s) oesterzwamburger
- 0.75 bosje(s) radijs
- 1.5 milliliter sesamolie
- 6 stuk(s) snackkomkommer
- 150 gram taugé
- 3 stuk(s) waldkornbol
- 4 theelepel(s) agave siroop
- 1 stuk(s) broccoli
- 100 milliliter hoisinsaus
- 400 gram kastanjechampignons
- 16 mililiter natuurazijn
- 4 stuk(s) oesterzwamburger
- 1 bosje(s) radijs
- 2 milliliter sesamolie
- 8 stuk(s) snackkomkommer
- 200 gram taugé
- 4 stuk(s) waldkornbol
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vegan
Vanaf 31.00 per weekTip
Voeg wat gebakken uitjes toe op je burger voor de ultieme beleving!
Charlotte
Bereidingswijze
Was de komkommer. Snijd de komkommer in plakjes en doe in een kommetje. Voeg de azijn en agavesiroop toe en roer geheel. Zet weg en laat trekken.
Bak de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng water aan de kook. Was de broccoli en snijd in roosjes. Kook in circa 8 minuten gaar.
Verhit olie in een bakpan en bak de oesterzwamburger circa 4 minuten per kant. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Maak de champignons schoon met wat keukenpapier. Snijd de champignons in plakjes. Verhit wat olie in een hapjespan en bak hierin de champignons. Bak ze 5 minuten op hoog vuur. Giet eventueel het vocht dat vrijkomt af. Voeg de hoisinsaus en peper toe en roer geheel. Bak nog circa 5 minuten.
Giet het water van de broccoli af en doe de roosjes terug in de pan. Breng op smaak met de sesamolie en een klein beetje zout. Doe de taugé in een vergiet en spoel schoon. Was de radijsjes en snijd in plakjes.
Tijd om de broodjes te beleggen! Leg de gemarineerde komkommer op wat keukenpapier. Snijd het broodje doormidden en leg open. Beleg het broodje met de burger, champignons met hoisinsaus, zoetzure komkommer, plakjes radijs en taugé. Serveer met de sesambroccoli.