Rabobank Seizoensbox

Van de boer naar jouw keuken!

Super vers eten

De producten zijn vers en komen vaak diezelfde ochtend nog van de boer.

Koken met unieke producten

De mooiste ingrediënten eenvoudig in huis.

Gemakkelijk thuisbezorgd

Wij bezorgen door héél Nederland.

Recept inspiratie

Je vind wekelijks inspiratie-recepten op onze website.

Koken met heerlijke ingredienten.

Over de smaak van de producten valt niet te twisten.

Veelgestelde vragen

Dat is iedere week weer een verrassing. De inhoud van de box wordt bepaald door het seizoen!

Deze box bestaat uit ongeveer 11 soorten verse seizoensgroenten, fruit en zuivel of eieren. De producten komen direct van onze bijzondere én kleinschalige boeren en zijn ruim voldoende voor 3 avonden koken voor 2 personen.

Ben je om en start je een Boerschappen abonnement? Dan kun je iedere week vooraf zien wat er in de box komt en eventueel je box omwisselen.

Jazeker! We bezorgen door héél Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. 
Ja, dat kan! Je doet dit in de email die je van Trunkrs ontvangt tussen 13.00uur -16.00uur op de dag van bezorging. Hierin staat een linkje, als je daarop klikt dan kom je in jouw bezorgomgeving. Hierin kan je in het notitieveld een notitie achterlaten voor de koerier. Indien je niet thuis bent, kan je hier ook 3 huisnummers van je directe buren opgeven waar de box afgeleverd mag worden door de koerier. Je kan ook een standaardnotitie bij ons achterlaten die wij bij elke levering toevoegen. Je kan deze naar de klantenservice sturen, let op dat dit kort en bondig is en maximaal 140 tekens.
Ja, de Rabobank Seizoensbox is een eenmalige box. Je zit nergens aan vast en start geen abonnement. Wel maak je een account aan zodat wij de box juist kunnen bezorgen.

Ben je om? Dan heten we je graag van harte welkom als klant van Boerschappen. Je kunt kiezen voor een van onze Maaltijdboxen of Seizoensboxen voor 1 t/m 4 personen. Kies de box die bij jou past.
Weet je zeker dat jouw vraag niet tussen bovenstaande antwoorden staat? Neem dan contact op met de klantenservice.