Rabobank Seizoensbox

Kies voor deze box als...

...je super vers wilt eten

De producten zijn vers en komen diezelfde ochtend nog van de boer.

...je wilt koken met unieke producten

De mooiste ingrediënten eenvoudig in huis.

...je van gemak houdt

De box wordt gemakkelijk thuis bezorgd.

..., oei, je soms geen inspiratie hebt

Je hebt 3 gemakkelijke inspiratie-recepten op de website.

...je graag wilt koken met heerlijke ingrediënten.

Over de smaak van de producten valt niet te twisten.

Veelgestelde vragen

Dit ligt er een beetje aan of je een grote of kleine eter bent, maar gemiddeld genomen ongeveer 3 tot 4 dagen. Bij elke box krijg je 3 recepten die je zou kunnen bereiden met de ingrediënten uit de box (en eventueel wat kleine aanvullende boodschappen). Met de producten die over blijven, of met de kliekjes, kan je eventueel een 4de dag koken.

Ja, dat kan! Je doet dit in de email die je van Trunkrs ontvangt tussen 13.00uur -16.00uur op de dag van bezorging. Hierin staat een linkje, als je daarop klikt dan kom je in jouw bezorgomgeving. Hierin kan je in het notitieveld een notitie achterlaten voor de koerier. Indien je niet thuis bent, kan je hier ook 3 huisnummers van je directe buren opgeven waar de box afgeleverd mag worden door de koerier. Je kan ook een standaardnotitie bij ons achterlaten die wij bij elke levering toevoegen. Je kan deze naar de klantenservice sturen, let op dat dit kort en bondig is en maximaal 140 tekens.

Heb je de betaling wel afgemaakt? En is de betaling bij jou afgeschreven? Zo ja? Heb je in je SPAM-box gekeken? Mocht hij daar niet in zitten, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via info@boerschappen.nl. Wij zoeken dan even uit hoe dit komt. Je vindt je bestelling terug in de Boerschappen app. Je logt in met je Boerschappen account of met de gegevens die je hebt gebruikt bij de bestelling. Heb je gekozen voor afhalen? Dan heb je de Boerschappen app nodig voor het ophalen van je box.

Weet je zeker dat jouw vraag niet tussen bovenstaande antwoorden staat? Neem dan contact op met de klantenservice.

Weet je zeker dat jouw vraag niet tussen bovenstaande antwoorden staat? Neem dan contact op met de klantenservice.