Bestel hier ‘Niet Uitgeperst’ appelsap en help de Familie Lambregts van 20.000 kilo appels af!

Het gaat niet goed in de appelwereld. De Familie Lambregts van Fruitteeltbedrijf De Stuifakker krijgt slechts 5 cent per kilo. Dat komt neer op zo’n 0,8 cent (!) per appel. Help je Arjan van zijn appels af?

Vorig jaar is er door de supermarkten veel te veel fruit uit Zuid Europa ingekocht, waardoor de Nederlandse koelhuizen vol zitten. Bovendien komt er momenteel véél te veel fruit uit Oost-Europa op de markt (je kan nu gratis fruit in Polen ophalen), want de overheid daar geeft subsidie op elke kilo aan de teler.

Daarom is de veilingprijs voor een kilo appels slechts 5 cent. Bovendien wordt er nog steeds niet goed betaald voor appels die iets kleiner zijn of een afwijkende kleur of vorm hebben.  Onzin natuurlijk, en daarom gaan wij superlekker ‘Niet Uitgeperst’ sap maken. Voorzien van een etiket, waar we de hele prijsopbouw laten zien.

Ja, ik ga 8 literflessen appelsap bestellen!

Jouw gegevens


1 doos
2 dozen
3 dozen
4 dozen
5 dozen

Bekijk adressen & tijden ophaallocaties

De kosten van deze Appelsap bedragen € 15.00 per doos. Druk op onderstaande button om de aankoop te voltooien, u wordt vervolgens direct doorverwezen naar iDeal.

Wat krijg je voor slechts €15,-?

Een doos met 8 flessen appelsap van 1 liter, gemaakt van diverse soorten appels. Het appelsap is 2 jaar houdbaar en hoeft niet gekoeld bewaard te blijven!  Je kan dus makkelijk wat op voorraad nemen! We verpakken ze keurig in een doosje, en op het etiket staat precies vermeld hoe de prijs is opgebouwd. We houden van openheid!

P.s.: Aangezien dit een tijdelijke aanbieding betreft kun je deze box alleen ophalen op één van onze ophaallocaties. We zorgen wel dat we (als het appelsap binnen is) dozen appelsap meenemen tijdens onze bezorgronde, zodat je een doos kan kopen bij onze bezorger.

Wie hielpen we eerder al?

Begin Augustus redden we 5000 kilo, door ze te verkopen voor het goede doel, en ze te gebruiken voor onze pasta-sauzen!

Eind Juli hielpen we boer Kees met zijn pruimen en verkochten we 2000 kilo pruimen, die supermarkten te klein vonden.

Afgelopen 3 weken hielpen we Boer Ben met zijn varkens. Hij had onvoldoende plek om zijn varkens onder te brengen.

Arjan krijgt slechts 5 cent voor een kilo appels, en dat is te weinig om ze te plukken. Daarom maken we er sap van, en krijgt Arjan een goede prijs.

De kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze service worden onderschreven door beoordeling van 4,8 uit 5 in meer dan 130 reviews.

Wij zijn heel erg blij met de Boerschappen!
De kwaliteit van de producten ligt heel erg hoog en de medewerkers doen hun best om steeds te variëren.
Mails worden zeer snel beantwoord.
Wij zijn fan!

~ Tessa Peeters

Ik hou van koken en vond Boerschappen altijd al aantrekkelijk vanwege het ‘basis’-idee; je krijgt aan aantal receptideeën maar kunt nog alle kanten uit. We eten nu een ruime maand Boerschappen en ik wil echt nooit meer anders, alles smaakt zo veel beter, het vlees, de vis, de groentes & fruit. Ik geloof zelfs dat we geld uitsparen omdat ik nog amper in een supermarkt kom. Dank jullie wel Boerschappen, vanavond gepofte aardappels op het menu. Fijn weekend!

~ Tessy Moerenhout

Ik heb Boerschappen nu ongeveer 5 maanden. Super goede eerlijke producten en nog betaalbaar ook. De receptentips zijn erg handig. En het is ook makkelijk om eens af te melden als je op vakantie bent ofzo…..

~ Ilse Buijsen-Molthoff

Ik gebruik nu een paar weken de mini box en ik ben echt heel tevreden. Vooral de zuivel en het vlees en de vis zijn TOP. Fruit trouwens ook. En die ruil pagina is echt een uitkomst. En dat je tussendoor een weekje kunt cancelen… Helemaal goed!

~ Geralda Otten

Super idee….! Blij mee!
Deze week de eerste tas met vers goed gehaald, en de eerste maaltjes waren heerlijk!!
Lekker gevarieerd en leuke groenten!
Op naar donderdag!!!

~ Ruben van Schaik

Boerschappen uitproberen?

Eenmalige proefbox, zonder verplichtingen