Organisatie en Boerschappen

Tekst tekst tekst
 Boerschappen brengt vers gevarieerd voedsel van onze lokale boeren direct bij jou thuis. Vers eten houdt je vitaal en gezond. Bestel hier snel jouw box vol lokale producten aangeboden door organisatie .
Kies uit:
Vragen?
Kijk dan eerst hieronder naar de veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

Je mag kiezen uit 3 verschillende boxen. 

Gemaksbox - 2 personen
Vers en eenvoudig met het seizoen meekoken, zelfs als je het druk hebt! Met de Gemaksbox zet je in een handomdraai 3 lekkere en verrassende gerechten op tafel voor 2 personen. De box is altijd samengesteld met 1 vlees, 1 vis en 1 vega gerecht, helemaal compleet incl. kruiden, droogwaren en receptkaart en alles precies geportioneerd.

Gemaksbox Vega - 2 personen 
Vers en eenvoudig met het seizoen meekoken, zelfs als je het druk hebt! Met de Gemaksbox zet je in een handomdraai 3 lekkere en verrassende gerechten op tafel voor 2 personen. De box bestaat uit 3 vegetarische gerechten, helemaal compleet incl. kruiden, droogwaren en receptkaart en alles precies geportioneerd.

SeizoensBox Vega  MV - 4 personen
Onze Seizoensbox Vega Melkvrij is onze vegetarische box, waarmee je lekker, gezond én verrassend eet. Doorgaans bestaat de box uit 7-8 soorten groenten, fruit, zuivel en eieren. Deze box bevat geen melk. De porties zijn ruim, zodat je altijd aan je 2 ons groenten komt, en vaak kook je nog een vierde dag ook met je Box! Inspiratie recepten die passen bij de box vind je online op boerschappen.nl/recepten. Zelf zorg je voor bijvoorbeeld de rijst, pasta, kruiden of extra ingrediënten. Bestaat je huishouden uit meer dan 2 personen, dan kun je kiezen voor de Seizoensbox Vega MV voor 4 personen.
De Gemaksbox wordt in dit geval alleen aangeboden voor 2 personen. 

Onze bezorgpartner Trunkrs komt tussen 17:00 en 22:00 uur jouw box met verse producten bezorgen. Je ontvangt op de dag van de bezorging nar 14:00 uur een e-mailbericht met daarin een track en trace zodat jij jouw Box precies kunt volgen. 

Helaas zijn alleen deze bezorgmomenten beschikbaar. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid de box aan te nemen, zorg dan dat je een buuradres opgeeft via het e-mailbericht van Trunkrs. Weet je nu al dat je de box niet in ontvangst kunt nemen, geef dan direct een ander adres op waar de box wel overhandigd kan worden.

Let op we werken met versproducten, een tweede bezorgpoging is dus niet mogelijk.

Het opgeven van een kantoor adres is niet mogelijk i.v.m. de avond bezorgtijden.

Recepten die passen bij de inhoud van de Box vind je in de week van ontvangst op onze website onder recepten!
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Gyliane Smidt: secretariaat@annenborch.nl