Zomerse tomatenquiche
Vega

Zomerse tomatenquiche

met salade

  • 60 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 0.5 eetlepel(s) azijn
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 4 stuk(s) eieren
  • 100 gram kaas
  • 0.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 1 stuk(s) quichedeeg
  • 0.5 stuk(s) sla
  • 150 gram tomaat
  • 1 stuk(s) ui
  • 1 eetlepel(s) azijn
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 4 stuk(s) eieren
  • 100 gram kaas
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 1 stuk(s) quichedeeg
  • 1 stuk(s) sla
  • 150 gram tomaat
  • 1 stuk(s) ui
  • 1.5 eetlepel(s) azijn
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 4 stuk(s) eieren
  • 100 gram kaas
  • 1.5 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 stuk(s) puntpaprika
  • 1 stuk(s) quichedeeg
  • 1.5 stuk(s) sla
  • 150 gram tomaat
  • 1 stuk(s) ui
  • 2 eetlepel(s) azijn
  • 250 milliliter crème fraîche
  • 8 stuk(s) eieren
  • 200 gram kaas
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 stuk(s) puntpaprika
  • 2 stuk(s) quichedeeg
  • 2 stuk(s) sla
  • 300 gram tomaat
  • 2 stuk(s) ui

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 0.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Quiche is zowel warm, lauw als koud erg lekker. Heb je een stuk over? Neem dat dan mee naar school of werk als lunch!

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2

Leg het deeg in de ingevette quiche- of springvorm(en) en prik met een vork gaatjes in de bodem.

Stap 3

Rasp de kaas. Doe de eieren en de crème fraîche in een kom en klop met een garde door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schenk het mengsel over de bodem(s). Bestrooi met de kaas.

Stap 4

Snijd de paprika en ui in ringen en verdeel over de bodem(s). Snijd de tomaten in dikke plakken en leg in de vorm(en). Bak de quiche(s) 45 minuten in de oven.

Stap 5

Haal ondertussen de blaadjes sla los van de krop. Was en droog ze en doe ze in een schaal. Besprenkel vervolgens met olie en azijn. Neem de quiche(s) uit de oven en serveer met de sla.