Volkorennoedels
Vegan

Volkorennoedels

met Shanghai paksoi, champignons en zwarte bonensaus

  • 0 min voorbereidingstijd
  • 20 min bereidingstijd

Ingredi├źnten

-
+
  • 1 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 125 gram shiitake
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram tofu
  • 65 gram volkoren woknoedels
  • 2 eetlepel(s) water
  • 200 gram zwarte bonen
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 1 theelepel(s) chilivlokken
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 250 gram shiitake
  • 4 eetlepel(s) sojasaus
  • 200 gram tofu
  • 125 gram volkoren woknoedels
  • 4 eetlepel(s) water
  • 400 gram zwarte bonen
  • 2 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 2 theelepel(s) chilivlokken
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 375 gram shiitake
  • 6 eetlepel(s) sojasaus
  • 300 gram tofu
  • 190 gram volkoren woknoedels
  • 6 eetlepel(s) water
  • 600 gram zwarte bonen
  • 4 stuk(s) Shanghai paksoi
  • 3 theelepel(s) chilivlokken
  • 3 stuk(s) rode ui
  • 500 gram shiitake
  • 8 eetlepel(s) sojasaus
  • 400 gram tofu
  • 250 gram volkoren woknoedels
  • 8 eetlepel(s) water
  • 800 gram zwarte bonen

Benodigdheden

  • staafmixer
  • wok
  • kookpan

Bereidingswijze

Stap 1

Pel de knoflook, schil de gember en hak deze beide fijn. Giet het vocht van de zwarte bonen in een kom samen met ┬╝ van de zwarte boontjes. Voeg hier de sojasaus, water, chilivlokken, gember en knoflook aan toe en pureer dit met de staafmixer tot een gladde zwarte saus.

Stap 2

Meng hier de rest van de zwarte boontjes doorheen. Snijd de shi-take in plakjes en de paksoi in stukken van 3 cm. Pel de rode ui, snipper deze fijn en bak deze samen met de tofublokjes 3 minuten aan in de wok tot ze gaar zijn.

Stap 3

Voeg de shi-take en de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.

Stap 4

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 5

Voeg als de shi-take gaar zijn de zwarte bonen saus toe aan de groenten en verwarm nog enkele minuten door.

Stap 6

Meng de gekookte noedels door de groenten met de tofu.