Volkoren tagliatelle
Vis

Volkoren tagliatelle

met gerookte zalm, paksoi en champignons

  • 0 min voorbereidingstijd
  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 10 bosje(s) basilicum
  • 125 gram champignons
  • 50 gram crème fraîche
  • 100 gram gerookte zalm
  • 0.5 stuk(s) groene paprika
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 75 gram tagliatelle
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 15 bosje(s) basilicum
  • 250 gram champignons
  • 100 gram crème fraîche
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1 stuk(s) groene paprika
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 150 gram tagliatelle
  • 1 stuk(s) ui
  • 25 bosje(s) basilicum
  • 375 gram champignons
  • 150 gram crème fraîche
  • 300 gram gerookte zalm
  • 1.5 stuk(s) groene paprika
  • 3 teentje(s) knoflook
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 225 gram tagliatelle
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 30 bosje(s) basilicum
  • 500 gram champignons
  • 200 gram crème fraîche
  • 400 gram gerookte zalm
  • 2 stuk(s) groene paprika
  • 4 teentje(s) knoflook
  • 2 stuk(s) paksoi
  • 300 gram tagliatelle
  • 2 stuk(s) ui

Bereidingswijze

Stap 1

Pel en snipper de ui fijn. Pel en hak de knoflook. Snijd de paksoi in repen van ca 2 cm breed. Snijd de champignons in vieren. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Haal de blaadjes van de basilicum, leg een paar apart voor de garnering en snijd de rest in reepjes. Snijd de gerookte zalm in reepjes.

Stap 2

Breng in een kookpan ruim water met zout aan de kook. Kook de tagliatelle volgens de verpakking beetgaar.

Stap 3

Verwarm een scheut olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons en paprika toe en bak ca 4 minuten. Voeg de paksoi en gesneden zalm toe en roerbak nog 1 minuut.

Stap 4

Voeg de crème fraîche en basilicum toe en verwarm het geheel.

Stap 5

Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Garneer met de blaadjes basilicum.