Vegetarische lasagne
Vega

Vegetarische lasagne

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 50 milliliter crème fraîche
  • 150 gram groentemix
  • 25 gram jonge kaas
  • 65 stuk(s) lasagnevellen
  • 125 mililiter sugo napoletana
  • 50 milliliter water
  • 100 milliliter crème fraîche
  • 300 gram groentemix
  • 50 gram jonge kaas
  • 125 stuk(s) lasagnevellen
  • 250 mililiter sugo napoletana
  • 100 milliliter water
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 500 gram groentemix
  • 75 gram jonge kaas
  • 180 stuk(s) lasagnevellen
  • 340 mililiter sugo napoletana
  • 200 milliliter water
  • 150 milliliter crème fraîche
  • 600 gram groentemix
  • 100 gram jonge kaas
  • 250 stuk(s) lasagnevellen
  • 500 mililiter sugo napoletana
  • 300 milliliter water

Tip

Het recept duurt wat langer dan je van de gemaksbox gewend bent. Je kunt de saus al van te voren maken, dan hoef je in de avond alleen nog maar de lasagne te bouwen en hem in de oven te garen

Chef-kok Ruud

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden met de bovenwarmte aan. Rasp de kaas.

Stap 2

Fruit in een hapjespan met een scheutje olijfolie de groente aan. Blus af met de sugo en het water en laat 5 minuten goed pruttelen. Kruid met zout en peper.

Stap 3

Schep een gedeelte van de saus over de bodem van een ovenschaal. Leg hierop de lasagne vellen en ga zo door tot de vellen op zijn. Eindig met een laag lasagnevellen.

Stap 4

Smeer de lasganevellen in met de creme fraiche en maal wat peper over de creme fraiche.

Stap 5

Bestrooi met de kaas en plaats in de oven.

Stap 6

Laat in 20 minuten goed warm worden en gratineren.