Traybake met worst, pompoen
Vlees

Traybake met worst, pompoen

en krieltjes

  • 35 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 250 gram krieltjes
  • 1 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 200 gram pompoen oranje
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 1 stuk(s) worst
  • 1.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 500 gram krieltjes
  • 2 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 400 gram pompoen oranje
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 2 stuk(s) worst
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 750 gram krieltjes
  • 3 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 600 gram pompoen oranje
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 3 stuk(s) worst
  • 4.5 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1000 gram krieltjes
  • 4 eetlepel(s) massaman curry pasta
  • 800 gram pompoen oranje
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 4 stuk(s) worst
  • 6 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 56.45 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Lekker sausje erbij? Maak een supersnelle knoflooksaus van (vegan)mayo of yoghurt met een half teentje geperste knoflook erdoor, eventueel verdund met wat water.

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Halveer de krieltjes in de lengte en kook ze in 10 minuten bijna gaar. Giet af en doe in een kom.

Stap 3

Halveer ondertussen de pompoen en schep de pitten en de draderige binnenkant eruit met een lepel. Snijd de pompoen in partjes of blokjes. Snijd de ui in partjes en de worst in stukjes van 3 cm. Doe de pompoen, ui en stukjes worst bij de aardappel in de kom.

Stap 4

Meng de massaman currypasta met de olie en meng door de krieltjes, groente en worst. Verdeel de inhoud van de kom over een met bakpapier beklede bakplaat.

Stap 5

Bak de traybake 20 minuten in het midden van de oven. Serveer op de bakplaat.