Traybake met pompoen, kip
gnocchi en pesto
- 35 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 0.25 stuk(s) courgette
- 125 gram gnocchi
- 0.25 stuk(s) hokkaido pompoen
- 120 gram kipdijfilet blokjes
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 20 gram pesto
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 0.5 stuk(s) courgette
- 250 gram gnocchi
- 0.5 stuk(s) hokkaido pompoen
- 240 gram kipdijfilet blokjes
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 40 gram pesto
- 1 stuk(s) rode ui
- 0.75 stuk(s) courgette
- 375 gram gnocchi
- 0.75 stuk(s) hokkaido pompoen
- 360 gram kipdijfilet blokjes
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 60 gram pesto
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 1 stuk(s) courgette
- 500 gram gnocchi
- 1 stuk(s) hokkaido pompoen
- 480 gram kipdijfilet blokjes
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 80 gram pesto
- 2 stuk(s) rode ui
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox
Vanaf 29.00 per weekTip!
Mocht je pompoen of andere groente over hebben, dan kun je daar heel makkelijk een lekkere soep van maken. Doe de groenten met je favoriete bouillon in een pan. Laat koken tot de groenten zacht zijn, staafmixer erin en klaar ben je!
Inkoper Evelien
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Verdeel de gnocchi en de kip over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie. Schuif de bakplaat in de oven en bak de gnocchi en kip in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Pel ondertussen de ui en snijd in partjes. Snijd de courgette in plakken van 1 cm dik. Halveer de pompoen en schep met een lepel de draderige binnenkant en de pitten eruit. Snijd de pompoen in dunne partjes. Leg de pompoen, ui en courgette op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Schuif de bakplaat met groenten in de oven boven de gnocchi en rooster de groenten in 15-20 minuten beetgaar.
Neem de bakplaten uit de oven. Leg de gnocchi en kip bij de groenten op de plaat. Besprenkel het geheel met pesto en serveer op de bakplaat.