Sweet & Sour rijstnoedels
met ei
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 stuk(s) eieren
- 100 gram kool
- 80 gram prei
- 75 gram rijstnoedels
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 25 gram sweet & sour woksaus
- 75 gram wortel
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 stuk(s) eieren
- 200 gram kool
- 160 gram prei
- 150 gram rijstnoedels
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 50 gram sweet & sour woksaus
- 150 gram wortel
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 3 stuk(s) eieren
- 300 gram kool
- 240 gram prei
- 225 gram rijstnoedels
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 75 gram sweet & sour woksaus
- 225 gram wortel
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 4 stuk(s) eieren
- 400 gram kool
- 320 gram prei
- 300 gram rijstnoedels
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 100 gram sweet & sour woksaus
- 300 gram wortel
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 26.50 per weekTip
Lekker met gefrituurde uitjes, die je vlak voor serveren over je noedelgerecht strooit.
Chef Colette
Bereidingswijze
Snijd de prei in ringen en was zorgvuldig. Halveer de wortels in de lengte en snijd in dunne, schuine plakjes. Snijd de kool in reepjes.
Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok. Voeg de groenten toe en roerbak 5 minuten mee.
Voeg de sweet & soursaus toe en roerbak nog 2 minuten. Breng verder op smaak met sojasaus.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak spiegeleieren van de eitjes.
Verdeel de noedels en de groenten over (diepe) borden of kommen, leg op elke portie een spiegelei en serveer.