Sweet & Sour rijstnoedels
Vega

Sweet & Sour rijstnoedels

met ei

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 stuk(s) eieren
  • 100 gram kool
  • 80 gram prei
  • 75 gram rijstnoedels
  • 0.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 25 gram sweet & sour woksaus
  • 75 gram wortel
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 stuk(s) eieren
  • 200 gram kool
  • 160 gram prei
  • 150 gram rijstnoedels
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 50 gram sweet & sour woksaus
  • 150 gram wortel
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 3 stuk(s) eieren
  • 300 gram kool
  • 240 gram prei
  • 225 gram rijstnoedels
  • 1.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 75 gram sweet & sour woksaus
  • 225 gram wortel
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 stuk(s) eieren
  • 400 gram kool
  • 320 gram prei
  • 300 gram rijstnoedels
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram sweet & sour woksaus
  • 300 gram wortel
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij

Vanaf 26.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Lekker met gefrituurde uitjes, die je vlak voor serveren over je noedelgerecht strooit.

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de prei in ringen en was zorgvuldig. Halveer de wortels in de lengte en snijd in dunne, schuine plakjes. Snijd de kool in reepjes.

Stap 2

Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3

Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok. Voeg de groenten toe en roerbak 5 minuten mee.

Stap 4

Voeg de sweet & soursaus toe en roerbak nog 2 minuten. Breng verder op smaak met sojasaus.

Stap 5

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak spiegeleieren van de eitjes.

Stap 6

Verdeel de noedels en de groenten over (diepe) borden of kommen, leg op elke portie een spiegelei en serveer.