Sweet & Sour rijstnoedels
Vlees

Sweet & Sour rijstnoedels

met kip

  • 20 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 120 gram kipdijfilet blokjes
  • 100 gram kool
  • 80 gram prei
  • 75 gram rijstnoedels
  • 0.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 25 gram sweet & sour woksaus
  • 75 gram wortel
  • 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 240 gram kipdijfilet blokjes
  • 200 gram kool
  • 160 gram prei
  • 150 gram rijstnoedels
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 50 gram sweet & sour woksaus
  • 150 gram wortel
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 360 gram kipdijfilet blokjes
  • 300 gram kool
  • 240 gram prei
  • 225 gram rijstnoedels
  • 1.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 75 gram sweet & sour woksaus
  • 225 gram wortel
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 480 gram kipdijfilet blokjes
  • 400 gram kool
  • 320 gram prei
  • 300 gram rijstnoedels
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram sweet & sour woksaus
  • 300 gram wortel
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Lekker met gefrituurde uitjes, die je vlak voor serveren over je noedelgerecht strooit.

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de prei in ringen en was zorgvuldig. Halveer de wortels in de lengte en snijd in dunne, schuine plakjes. Snijd de kool in reepjes.

Stap 2

Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kip 4 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak 5 minuten mee.

Stap 4

Voeg de sweet & sour-saus en de sojasaus toe en roerbak nog 3-4 minuten.

Stap 5

Verdeel de noedels over (diepe) borden of kommen, schep de groenten en kip erop en serveer.