Vlees
Sweet & Sour rijstnoedels
met kip
- 20 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 120 gram kipdijfilet blokjes
- 100 gram kool
- 80 gram prei
- 75 gram rijstnoedels
- 0.5 eetlepel(s) sojasaus
- 25 gram sweet & sour woksaus
- 75 gram wortel
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 240 gram kipdijfilet blokjes
- 200 gram kool
- 160 gram prei
- 150 gram rijstnoedels
- 1 eetlepel(s) sojasaus
- 50 gram sweet & sour woksaus
- 150 gram wortel
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 360 gram kipdijfilet blokjes
- 300 gram kool
- 240 gram prei
- 225 gram rijstnoedels
- 1.5 eetlepel(s) sojasaus
- 75 gram sweet & sour woksaus
- 225 gram wortel
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 480 gram kipdijfilet blokjes
- 400 gram kool
- 320 gram prei
- 300 gram rijstnoedels
- 2 eetlepel(s) sojasaus
- 100 gram sweet & sour woksaus
- 300 gram wortel
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox
Vanaf 49.00 per weekTip
Lekker met gefrituurde uitjes, die je vlak voor serveren over je noedelgerecht strooit.
Chef Colette
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de prei in ringen en was zorgvuldig. Halveer de wortels in de lengte en snijd in dunne, schuine plakjes. Snijd de kool in reepjes.
Stap 2
Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kip 4 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak 5 minuten mee.
Stap 4
Voeg de sweet & sour-saus en de sojasaus toe en roerbak nog 3-4 minuten.
Stap 5
Verdeel de noedels over (diepe) borden of kommen, schep de groenten en kip erop en serveer.