Spaghetti met zeekraal
Vegan

Spaghetti met zeekraal

en zonnebloempitten

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 60 gram Pa'lais vegan spread
  • 0.5 krop(pen) baby romaine
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 0.5 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 75 gram spaghetti
  • 1 stuk(s) tomaten (stuks)
  • 1 stuk(s) ui
  • 50 gram zeekraal
  • 25 gram zonnebloempitten
  • 90 gram Pa'lais vegan spread
  • 1 krop(pen) baby romaine
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 150 gram spaghetti
  • 2 stuk(s) tomaten (stuks)
  • 2 stuk(s) ui
  • 100 gram zeekraal
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 125 gram Pa'lais vegan spread
  • 1.5 krop(pen) baby romaine
  • 1.5 teentje(s) knoflook
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1.5 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 225 gram spaghetti
  • 3 stuk(s) tomaten (stuks)
  • 3 stuk(s) ui
  • 150 gram zeekraal
  • 75 gram zonnebloempitten
  • 125 gram Pa'lais vegan spread
  • 2 krop(pen) baby romaine
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 300 gram spaghetti
  • 4 stuk(s) tomaten (stuks)
  • 4 stuk(s) ui
  • 200 gram zeekraal
  • 100 gram zonnebloempitten

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vegan

Vanaf 37.95 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Waarschijnlijk heb je voor het op smaak brengen van de spaghetti alleen maar (versgemalen) peper nodig, want de zeekraal geeft het gerecht al een zilte smaak.

Chef Claudia

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Snipper ondertussen de ui zo fijn mogelijk en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in blokjes.

Stap 3

Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg de blokjes tomaat en de zeekraal toe en bak 2-3 minuten mee.

Stap 4

Haal ondertussen de blaadjes sla los van de kropjes en was en droog ze. Doe ze in een schaal en maak ze aan met olie en azijn naar smaak.

Stap 5

Giet de spaghetti af en voeg toe aan de hapjespan waar de zeekraal en tomaat in bakken. Voeg de Pa'lais vegan spread toe en meng het geheel. Proef en breng eventueel verderop smaak met peper en zout.

Stap 6

Verdeel de pasta over de (diepe) borden en bestrooi met de zonnebloempitten. Serveer de salade er apart bij.