
Rotivel met limabonen in rotisaus
witte kool en aardappeltjes
- 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 190 gram Limabonen in rotisaus
- 0.5 eetlepel(s) Massala kruiden
- 1 stuk(s) Rotivel
- 200 gram aardappel(en)
- 0.25 stuk(s) paprika
- 100 gram witte kool
- 1 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 380 gram Limabonen in rotisaus
- 1 eetlepel(s) Massala kruiden
- 2 stuk(s) Rotivel
- 400 gram aardappel(en)
- 0.5 stuk(s) paprika
- 200 gram witte kool
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 570 gram Limabonen in rotisaus
- 1.5 eetlepel(s) Massala kruiden
- 3 stuk(s) Rotivel
- 600 gram aardappel(en)
- 0.75 stuk(s) paprika
- 300 gram witte kool
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 760 gram Limabonen in rotisaus
- 2 eetlepel(s) Massala kruiden
- 4 stuk(s) Rotivel
- 800 gram aardappel(en)
- 1 stuk(s) paprika
- 400 gram witte kool
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie
Vanaf 56.45 per weekTip!
Rotivellen opwarmen kan op verschillende manieren: Koekenpan: Verwarm de pan op middelhoog vuur en verwarm de roti 1-2 minuten per kant. Oven: Verwarm de oven voor op 180°C en bak de roti 3-5 minuten. Magnetron: Leg de roti tussen vochtige keukenpapiertjes en verwarm 30-60 seconden op hoge stand.
Chef Colette
Bereidingswijze
Boen de aardappelen schoon of schil ze. Snijd ze in blokjes van 1x1 cm. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de aardappelblokjes 10 min. Giet ze af en laat iets afkoelen.
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de aardappelblokjes in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar op middelhoog vuur. Voeg de Massala toe en bak nog 1 minuut mee.
Snijd ondertussen de witte kool in flinterdunne reepjes. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de kool 5 minuten. Voeg na 1 minuut roerbakken een scheutje water toe aan de wok, zodat de kool ook een beetje gaar stoomt. Breng de kool op smaak met peper en zout.
Verwarm de limabonen in rotisaus in een steelpan. Snijd de paprika in dunne reepjes. Verwarm de rotivellen in de magnetron, koekenpan of oven. Leg de vellen op de borden. Schep er de witte kool, aardappelblokjes en de limabonen met rotisaus op. Bestrooi met de reepjes paprika, klap het rotivel dubbel en serveer.