Pompoencurry met paneer
Vega

Pompoencurry met paneer

met rijst

  • 40 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 1 theelepel(s) garam masala
  • 20 gram gember
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 100 gram paneer
  • 150 gram pompoen oranje
  • 100 gram rijst
  • 0.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 50 gram spinazie
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 2 theelepel(s) garam masala
  • 40 gram gember
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 200 gram paneer
  • 300 gram pompoen oranje
  • 200 gram rijst
  • 1 eetlepel(s) sojasaus
  • 100 gram spinazie
  • 1 stuk(s) ui
  • 3 theelepel(s) garam masala
  • 60 gram gember
  • 300 milliliter kokosmelk
  • 300 gram paneer
  • 450 gram pompoen oranje
  • 300 gram rijst
  • 1.5 eetlepel(s) sojasaus
  • 150 gram spinazie
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 4 theelepel(s) garam masala
  • 80 gram gember
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 400 gram paneer
  • 600 gram pompoen oranje
  • 400 gram rijst
  • 2 eetlepel(s) sojasaus
  • 200 gram spinazie
  • 2 stuk(s) ui

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip

Gember over? Maak er gemberthee van! Doe een paar plakjes gember in een mok en schenk er kokend water over. Je kunt ook wat gember doen in het noedelgerecht van deze week!

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Breek de paneer in stukjes, schep ze om met de sojasaus en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif de plaat in de oven en bak de paneer 20 minuten.

Stap 3

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de pompoen en schep de pitten en draderige binnenkant eruit. Snijd de pompoen in blokjes. Schrap het velletje van de gember en snijd de gember fijn. Snijd de ui in halve ringen.

Stap 4

Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Bak de ui, pompoen en gember 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de garam masala toe en bak 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk en zout en peper naar smaak toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken.

Stap 5

Voeg de paneer en de spinazie toe aan de pompoencurry en warm nog 2 minuten door tot de spinazie net geslonken is.

Stap 6

Verdeel de rijst over de borden en schep de pompoencurry erbij en serveer.