
Vega
Pita vegan döner
met radijs-komkommersalade
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 75 gram Griekse yoghurt
- 0.5 krop(pen) baby romaine
- 0.25 stuk(s) bosje radijs
- 0.25 teentje(s) knoflook
- 0.25 stuk(s) komkommer
- 1 eetlepel(s) mayonaise
- 0.5 eetlepel(s) olie
- 1.5 stuk(s) pita broodjes
- 100 gram vegan döner
- 150 gram Griekse yoghurt
- 1 krop(pen) baby romaine
- 0.5 stuk(s) bosje radijs
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) komkommer
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 1 eetlepel(s) olie
- 3 stuk(s) pita broodjes
- 200 gram vegan döner
- 225 gram Griekse yoghurt
- 1.5 krop(pen) baby romaine
- 0.75 stuk(s) bosje radijs
- 0.75 teentje(s) knoflook
- 0.75 stuk(s) komkommer
- 3 eetlepel(s) mayonaise
- 1.5 eetlepel(s) olie
- 4.5 stuk(s) pita broodjes
- 300 gram vegan döner
- 300 gram Griekse yoghurt
- 2 krop(pen) baby romaine
- 1 stuk(s) bosje radijs
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) komkommer
- 4 eetlepel(s) mayonaise
- 2 eetlepel(s) olie
- 6 stuk(s) pita broodjes
- 400 gram vegan döner
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox Vega Melkvrij
Vanaf 0.00 per weekTip!
Heb je nog wat restjes groente in je koelkast, voeg die dan toe aan de salade!
Chef Claudia
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de baby romainesla in reepjes, de komkommer in plakjes en de radijs in kwarten.
Stap 2
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de vegan döner in ongeveer 6-7 minuten goudbruin.
Stap 3
Doe voor de knoflooksaus de yoghurt met de mayonaise in een kom. Pers de knoflook erbij en meng door elkaar.
Stap 4
Verwarm de pitabroodjes in de oven of de broodrooster.
Stap 5
Snijd de broodjes open en vul ze met wat sla, komkommer, radijs en de vegan döner. Schep een lepeltje knoflooksaus op de vulling . Serveer de rest van de saus en salade er apart bij.