
Vlees
Pita rundershoarma
met radijs-komkommersalade
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
-
+
- 75 gram Griekse yoghurt
- 0.5 krop(pen) baby romaine
- 0.25 stuk(s) bosje radijs
- 0.25 teentje(s) knoflook
- 0.25 stuk(s) komkommer
- 1 eetlepel(s) mayonaise
- 0.5 eetlepel(s) olie
- 1.5 stuk(s) pita broodjes
- 100 gram runderreepjes shoarma
- 150 gram Griekse yoghurt
- 1 krop(pen) baby romaine
- 0.5 stuk(s) bosje radijs
- 0.5 teentje(s) knoflook
- 0.5 stuk(s) komkommer
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 1 eetlepel(s) olie
- 3 stuk(s) pita broodjes
- 200 gram runderreepjes shoarma
- 225 gram Griekse yoghurt
- 1.5 krop(pen) baby romaine
- 0.75 stuk(s) bosje radijs
- 0.75 teentje(s) knoflook
- 0.75 stuk(s) komkommer
- 3 eetlepel(s) mayonaise
- 1.5 eetlepel(s) olie
- 4.5 stuk(s) pita broodjes
- 300 gram runderreepjes shoarma
- 300 gram Griekse yoghurt
- 2 krop(pen) baby romaine
- 1 stuk(s) bosje radijs
- 1 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) komkommer
- 4 eetlepel(s) mayonaise
- 2 eetlepel(s) olie
- 6 stuk(s) pita broodjes
- 400 gram runderreepjes shoarma
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Seizoensbox
Vanaf 30.50 per weekTip!
Heb je nog wat restjes groente in je koelkast, voeg die dan toe aan de salade!
Chef Claudia
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de baby romainesla in reepjes, de komkommer in plakjes en de radijs in kwarten.
Stap 2
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de rundershoarma op middelhoog tot hoog vuur in ongeveer 5 minuten gaar.
Stap 3
Doe voor de knoflooksaus de yoghurt met de mayonaise in een kom. Pers de knoflook erbij en meng door elkaar.
Stap 4
Verwarm de pitabroodjes in de oven of de broodrooster.
Stap 5
Snijd de broodjes open en vul ze met wat sla, komkommer, radijs en de shoarma. Schep een lepeltje knoflooksaus op de vulling . Serveer de rest van de saus en salade er apart bij.